Sønderborg Forsyning åbner for hanerne til det nye vandværk i Gråsten

14. september 2016 Gråsten
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Så er det nye vandværk i Gråsten klar til drift og derfor kobles der om mellem det gamle og det nye vandværk onsdag og torsdag i denne uge. Det oplyser Sønderborg Forsyning, der fortæller, at kunderne vil opleve driftsforstyrrelser i både Gråsten og Adsbøl.

Sønderborg Forsyning anbefaler, at kunderne så vidt muligt helt undgår at starte vaskemaskinen torsdag, hvor risikoen for vandafbrydelser er størst.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kunderne kan opleve mindre forstyrrelser, blandt andet midlertidigt lavere tryk, hvor vandet ’sprutter’ eller kommer med mindre styrke end normalt, korte perioder med brunt vand, der er helt ufarligt, men måske ikke så appetitligt.

Årsagen til det brune vand skyldes rester af helt uskadelige partikler fra vandrørene, fortæller Sønderborg Forsyning.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Stor konference i Sønderborg flyttes til oktober

14. april 2021 Erhverv

Corona-pandemien får endnu engang arrangørerne af ’Impact The Future’ til at udskyde konferencen i Sønderborg til oktober måned, som ellers var planlagt til at finde sted i juni måned. Arrangørerne oplyser i en mail, at udskydelsen skyldes usikkerhed omkring afholdelse af større events, hvor deltagere skal mødes fysisk og oplyser samtidig, at hvis Corona-situationen fortsat […]

Læs mere...