Sønderborg Forsyning åbner for hanerne til det nye vandværk i Gråsten

14. september 2016 Gråsten
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Så er det nye vandværk i Gråsten klar til drift og derfor kobles der om mellem det gamle og det nye vandværk onsdag og torsdag i denne uge. Det oplyser Sønderborg Forsyning, der fortæller, at kunderne vil opleve driftsforstyrrelser i både Gråsten og Adsbøl.

Sønderborg Forsyning anbefaler, at kunderne så vidt muligt helt undgår at starte vaskemaskinen torsdag, hvor risikoen for vandafbrydelser er størst.

Kunderne kan opleve mindre forstyrrelser, blandt andet midlertidigt lavere tryk, hvor vandet ’sprutter’ eller kommer med mindre styrke end normalt, korte perioder med brunt vand, der er helt ufarligt, men måske ikke så appetitligt.

Årsagen til det brune vand skyldes rester af helt uskadelige partikler fra vandrørene, fortæller Sønderborg Forsyning.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...