Sønderborg Forsyning svarede på spørgsmål om affald og genbrugsbeholdere

27. januar 2021 Erhverv

Onsdag eftermiddag stillede Sønderborg Forsynings kommunikations- og kundechef Janni Hv. Jepsen og driftschef Stinne Stokkebo op foran SønderborgNYTs kameraer og svarede på en lang række spørgsmål om den nye affaldssortering, som SønderborgNYTs læsere har stillet.

“Netop affaldssortering og affaldbeholdere er noget, som vi alle gør brug af – og derfor er det også¨noget, som vi alle har en mening om. Derfor venter vi mange spørgsmål igennem udsendelsen”, sagde driftschef Stinne Stokkebo til SønderborgNYT inden udsendelsen begyndte.

Artiklen fortsætter under annoncen

I udsendelsen bliver der fortalt, hvorfor vi skal betale, hvis vi har brug for en større beholder til genbrugsaffald – og her handler det om, at de husstande, som har behovet for en større beholder, de skal dække den engangsudgift, som følger med, når den skal fragtes hjem til dem.

“Sønderborg Forsyning må ikke giver under- eller overskud – og for at andre ikke skal betale for de husstande, der skal bruge større genbrugsbeholdere, så bliver den dem, der har behovet, som får reningen”, siger kommunikaions- og kundechef Janni Hv. Jepsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der var også en række spørgsmål, som handlede om tømninger og sortering.

Du kan se hele udsendelsen her.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. december 2021 Kultur, Sønderborg

Synnejysk stand-up i Alsion

2. december 2021 Kultur

Christoffer Brodersen og Kalle & Kloj – Lars Thiesgaard og Chresten Speggers – vender tilbage til Alsion med en ny udgave af ’En synnejysk eftermiddag’ søndag den 20. marts kl. 15.00 I første afdeling vil Christoffer Brodersen underholde med sine viser og sange – og får også besøg af en special guest star. Efter pausen […]

Læs mere...