Sønderborg Forsyning tilbyder kunderne mulighed for en afdragsordning

15. september 2022 Erhverv

Når kunderne modtager regninger på vand, spildevand og affald, vil de stadig have mulighed for at indgå en afdragsordning, fortæller Sønderborg Forsyning i en pressemeddelelse.

Det skyldes de stigende priser i samfundet, som kan resultere i, at kunderne har færre midler at gøre godt med i deres hverdag.

”Prisstigningerne har ramt danskernes økonomi, og vi kan ikke gøre noget ved den nuværende verdenssituation, men vi har valgt at hjælpe vores kunder, så godt som vi kan. Det gør vi ved at tilbyde en afdragsordning, som forhåbentlig kan være en hjælp for de af vores kunder som ønsker det”, fortæller leder af kundeservice, Mette la Cour.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan fungerer afdragsordningen

De kunder der er presset på økonomien, har mulighed for at indgå en afdragsordning på den kommende regning.

Hvis man indgår en afdragsordning, skal man betale et engangsgebyr på 100 kr. pr. regning pr. husstand samt renter. Gebyret dækker de omkostninger, der er ved at få oprettet en afdragsordning.

Man kan ikke afdrage på flere regninger ad gangen, og det vil derfor være maximalt seks måneder, som kunderne kan afdrage over, med sidste betalingsfrist den 1. marts 2023.

Artiklen fortsætter under annoncen

Står klar til at hjælpe

”Vi håber, at afdragsordningen kan skabe et pusterum for de af vores kunder, der er blevet ramt økonomisk som følge af energikrisen og inflationen”, siger Mette la Cour og fortsætter:

”Hvis der er noget, vores kunder er i tvivl om, står vi klar til at svare på spørgsmål. På vores hjemmeside kan der findes flere informationer om vores afdragsordning, og vores kundeservice står også klar til at besvare spørgsmål over telefon og mail”.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...