Sønderborg Fremad er nu en DBU-børneklub

5. januar 2022 Kultur
Arkivfoto
Arkivfoto

Sønderborg Fremad har indgået en kontrakt med DBU, hvor de nu må kalde sig DBU-børneklub – og det indebærer selvfølgelig nogle krav og forpligtigelser, som klubben skal overholde.

Vi er blevet udvalgt af DBU, fordi vi allerede i dag opfylder mange af de krav og forpligtigelser, som kræves af DBU, skriver Sønderborg Fremad i en pressemeddelelse.

DBU kræver blandt andet en børneudviklingstræner og her har klubben ansat Erik Brüssow, som er et velkendt ansigt og kender klubben rigtig godt. Han har alle de holdninger og værdier, som der kræves til posten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Erik Brüssows arbejdsområde vil være at vejlede, rådgive og hjælpe nye som gamle trænere fra U5-U12 drenge og piger.

DBU Børneklub vil fungere som en kvalitetssikring af det gode børnemiljø i forlængelsen af DBUs strategi om at skabe verdens bedste børnefodbold.

”Vi er selvfølgelige stolte over at være blevet udvalgt af DBU, og vil arbejde videre med den positive udvikling som vi er i”, siger ungdomsformand Roland Jepsen.

Her kan du læse mere om det at være DBU børneklub .

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. januar 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet: Udvalgsformænd bestemmer ikke mere end andre i udvalgene

17. januar 2022 Politik

I Byrådet er socialdemokratiske Jan Prokopek Jensen for tredje gang spidsen for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget, mens der er nye ansigter på formandsposterne i de øvrige udvalg. Kjeld Stærk fra Venstre er formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, mens Enhedslistens Asger Romme Andersen har formandsposten i Udvalget for Natur, Klima og Miljø. De to […]

Læs mere...