Sønderborg Fremad fik tanket kontoen op med benzinpenge fra OK

28. april 2022 Samfund

Forleden var Hans Jørgen Thomsen fra OK-benzin på besøg hos Sønderborg Fremad, hvor han brugte lidt af sin aften på at få nogle af fodboldbørnenes forældre til at tage imod et OK-benzinkort.

“Når de bruger det ved en af OK-stationerne, så giver OK 5 ører pr. liter tanket benzin til klubben – og er der en bilist, som tanker 500 liter eller mere på et år, så kommer der en bonus på 200 kroner”, siger Hans Jørgen Thomsen til SønderborgNYT.

Han fortæller, at han gerne tager ud til sportsklubber, foreninger og stævner for at få flest muligt med i OK-ordningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og formanden for Sønderborg Fremad syntes, det var herligt, at Hans Jørgen Thomasen kom et smut til stadion på Kærvej.

“Jeg har 10.792 kroner og 65 ører med til Sønderborg Fremad. Det er de penge, som klubben får fra OK-kunder, der har registreret fodboldklubben på deres kort”, siger han.

Og fodboldformand Kim H. Andersen tog glad imod pengene.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 Kultur, Sønderborg

Se hvem der får en skulptur fra WoodSculpture

23. maj 2022 Kultur

Efter to års undtagelsestilstand med restriktioner er træskærersymposiet, WoodSculpture, nu tilbage i vante gænge. Arrangørerne bag begivenheden har netop valgt de ti modtagere, der i år kan modtage en skulptur. Der blev lagt særlig vægt på geografisk spredning, så flest mulige borgere får glæde af en skulptur. ”Jeg glæder mig over, hvor mange ansøgninger, vi […]

Læs mere...