Sønderborg Friskole optrådte med Julemandens Ultimatum

17. december 2015 Uddannelse

Torsdag aften sad en række forældre bænket på Sønderborg Friskole, hvor børnene viste den musikalske julekomedie: Julemandens Ultimatum, der handler om, vi skal huske, at i julen, som er hjerternes fest, handler om samværet og ikke så meget alle de gaver, vi har købt på nettet.

Julemanden råber forældre op gennem fjernsynet.

Julemanden råber forældre op gennem fjernsynet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forældre skal forstå, at ægte juleånd ikke handler om stress og jag og dyre gaver, sagde stykkets julemand, der faktisk kidnapper alle børn i hele verden. Forældrene får dem kun igen, hvis de bliver i stand til at holde en ordentlig jul, som bliver en pragtfuld oplevelse for deres børn.

Rundt omkring finder stykkets forældre sammen og når frem til, at de faktisk selv gjorde deres mor eller bedsteforældre glade, når de gav en selvlavet grydelap i julegave.

De ting, som børn selv laver, rummer flere gode tanker end det seneste nye computerspil, der er købt online, fordi det nu en gang var det letteste.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fordi stykkets julemand henvendte sig forældrene gennem fjernsynet, så endte det hele lykkeligt. Vi har det jo med at sætte os foran husalteret og se det, der nu en gang er, når vi aftenhygger med kaffe eller bajere – og børnene sidder på værelserne og spiller spil, hvis de altså ikke – som i stykket – er kidnappet.

Heldigvis lærte forældrene, hvordan en god jul, som dengang, hvor farmor var dreng, skal holdes. Nemlig med at gøre ting sammen – og derfor blev aftenen også sluttet af med en juledans i skolegården.

Artiklen fortsætter under annoncen

billede

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. august 2021 Erhverv, Sønderborg

På lørdag er der Sommerfest på Bryggertorvet

2. august 2021 Erhverv

Nova Data er igen initiativtager til et brag af en Sommerfest på Bryggertorvet i Sønderborg, hvor først Michael Vogensen og derefter Downtown Dynt giver koncert. Brygertorvet er pladsen mellem Føtex og Nova Data. “Når det både er Michael Vogensen og Downtown Dynt, der spiller, så skyldes det, at ESET, som er et firma, der leverer […]

Læs mere...