Sønderborg Garden fik en t-shirt med beløbet fra Knæk Cancer-arrangement

26. februar 2020 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Onsdag aften så de unge mennesker i Sønderborg Garden resultatet af den store indsats, der blev lagt i deres Knæk Cancer-arrangement i oktober måned.

“Det er Tim Bøttger, Mie Rønnov, Benjamin Skipper Petersen og Anne Katrine Hansen, der havde ideen, men I alle – og også forældre hjalp til”, sagde Flemming Bøttger, der sammen med andre gardernes støtteforening, kom på besøg, mens garderne havde øvetid i Humlehøjskolen.

Sønderborg Garden havde en ung gut, der blev ramt af kræft – og det gjorde sygdommen meget nærværende. Heldigvis er han helbredt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Garden har allerede aftalt, at de vender tilbage med endnu et Knæk Cancer-arrangement den 24. oktober 2020. Og ligesom sidst, skal der spilles bingo og masser af musik.

“Og jeg synes da også, at I kan være stolte over, at I har spillet sammen med en minister. Andre garder har spillet for ministre, men aldrig sammen med en”, sagde Flemming Bøttger, der synes, det var flot, at Benny Engelbrecht besøgte gardens Knæk Cancer-arrangement.

Der er lavet en t-shirt, hvor der står, at Sønderborg Garden samlede 33.400 kroner sammen og sendte dem alle til Knæk Cancer.

Artiklen fortsætter under annoncen

24. maj 2024 Samfund, Sønderborg

Kør med bus til og fra valgstedet for bare fem kroner

24. maj 2024 Samfund

Lommesmerter skal ikke holde nogen fra at stemme, mener Sydtrafik. Derfor tilbyder trafikselskabet traditionen tro, at du kan købe en billig helligdagsbillet til at køre med bussen på valgdagen den 9. juni i din kommune, så du kan komme ned og stemme. Det skriver Sydtrafik i en pressemeddelelse. Billetten koster fem kroner og giver adgang […]

Læs mere...