Sønderborg Garden så på malerier hvor de selv er motivet

26. november 2022 Kultur

Lørdag middag var Sønderborg Garden til fernisering hos kunstner Jeppe Nedergaard, som åbnede sin udstilling i Jerbanegade i Sønderborg – og der var en rigtig go9d grund til, at garden kiggede indenfor.

“Sønderborg Garden er motivet på de malerier, som jeg udstiller – og garden har jeg jo kendt til i hele mit liv. For mig er Sønderborg Garden noget, som altid har været her og altid vil være her. Uanset hvor galt alting ser ud, så har vi Sønderborg Garden og det giver tryghed”, sagde Jeppe Nedergaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

Børn og unge fra garden brugte lidt tid på at kigge på Jeppe Nedergaards malerier, hvor garderne lyser op mod en mørk baggrund.

“Det er lidt sjovt at se og vi kan sagtens genkende dem, som er på hvert enkelt maleri”, sagde en af garderne til SønderborgNYT.

Jeppe Nedergaard plejer ikke at udstille i Sønderborg by, men hos Augustenborg_Project.

“Men når det er Sønderborg Garden, som det handler om, så er det rigtige at udstille i byen – fordi jeg tror, at de feste forbinder garden med musik i gågaden”, sagde kunstneren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeppe Nedergaards garder-malerier bliver hængende gennem december måned.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. januar 2023 Kultur, Sønderborg

SMUK havde Dorthe Gerlach med til Nytårskoncerten

28. januar 2023 Kultur

Fredag aften spillede Slesvigsk Musikkorps Nytårskoncert i Alsion og inden musikken begyndte, så var J. P. Rasmussen fra Hjemmeværnet på scenen og byde velkommen. Det skyldes, at Hærhjemmeværnet og Lions Sønderborg og Alssund er sammen om at arrangere koncerten. “SMUKs Nytårskoncerter kom til Sønderborg i 2003 og det skyldes en meget fremsynet chef på Sønderborg […]

Læs mere...