Sønderborg Garden tager direkte fra Herrefrokosten til Italien

17. maj 2022 Kultur

Er der to som holder uløseligt sammen, er det Sønderborg Garden og Ringriderfesten i Sønderborg. Det har de gjort lige siden garden blev etableret i 1980. I år er ingen undtagelse, selvom Sønderborg Garden har et meget stramt program med både Tour de France og aktiv deltagelse på alle fire ringriderdage med koncerter, optog gennem byen og deltagelse i det internationale tattooshow i Skansen.

Først dagen efter, at garden har været med til at underholde et par tusinde mænd ved herrefrokosten, kan orkestrets medlemmer tillade sig at slappe lidt af – i en bus på vej mod Italien, skriver Ringriderfesten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Et resort 50 kilometer nord for Venedig skal danne rammerne om gardens sommerudflugt, hvor der skal slappes af og spilles nogle koncerter. Hvor ved man endnu ikke helt nøjagtigt. Planlægningen har været lidt vanskelig på grund af coronarestriktioner. Sikkert er det dog, at garden ikke skal spille på den verdensberømte Marcusplads i midten af Venedig. Her må man simpelt hen ikke spille.

Det tætpakkede sommerprogram påvirker allerede nu gardens aktiviteter. Der trænes og øves flittigt. Det sker under ledelse af dirigenten for trommekorpset Torben D. Rasmussen og dirigenten for Brass Bandet Peter Deichgräber.  Gardens march- og tattoo program sammensættes af Pernille Bohlbro, der har titel af marchinstruktør. Forrest går tambourmajor Agnes Sofie Mikkelsen og sætter farten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er første gang det internationale tattooshow finder sted indendørs, og det ser garden frem til med spænding, for den skal bl.a. optræde sammen med den norske garde Tveit Union. De øvrige orkestre, garder og medvirkende i tattooshowet i Skansen offentliggøres i de kommende uger. På nuværende tidspunkt har billetsalget rundet 400, og der er plads til mange, mange flere. Billetter kan købes på bl.a. Ringriderfestens hjemmeside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...