Sønderborg Golfklub inviterer kvinder til golf

Kvinder øver sig i golf. Arkivfoto: Ole Kæhler
Kvinder øver sig i golf. Arkivfoto: Ole Kæhler
28. februar 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Golfklub har for anden gang et helt særligt tilbud til kvinder, der gerne vil med i et sjovt og afvekslende fællesskab, der handler om meget andet end kun golf.

Nu kan alle kvinder i området prøve golf på en sjov og uforpligtende måde. Kvinder & Golf er et koncept, der i flere end 35 danske klubber har skabt stærke kvindenetværk og givet flere hundreder kvinder en ny passion i form af golfsporten, skriver klubben.

Vi vil rigtig gerne have flere kvindelige medlemmer, og Kvinder & Golf har vist, at der findes masser af kvinder som ikke anede, hvor glade de ville blive for at komme i en golfklub siger Inge og Lone, der vil blive jeres kontaktpersoner i Sønderborg Golfklub.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kvinder & Golf er et otte ugers forløb, hvor deltagerne udover at lære at spille golf også laver andre aktiviteter sammen. I Sønderborg Golfklub har vi blandt andet vinsmagning, besøg af en fysioterapeut, hygge med tapas og rosé og en masse snak om alt mellem himmel og jord.

”Man behøver ikke at kunne spille golf, have boldøje eller være konkurrencemenneske. Alle kan deltage”, siger Troels Thybo, der vil være jeres træner i Sønderborg Golfklub.

Vi starter 9. april kl. 17.00 og du kan se programmet på Sønderborg Golfklubs hjemmeside.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilmelding: [email protected] – eller til Susanne Pedersen, tlf. 7447 3797.

17. april 2024 Erhverv, Sønderborg

Erhvervslivet fik indblik i lufthavnens fremtid

17. april 2024 Erhverv

Tirsdag eftermiddag var 80 personer fra 45 lokale virksomheder samlet på Hotel Alsik for at høre om Sønderborg Lufthavn, som netop har fået lavet en analyse af erhvervslivets ønsker til lufthavnen. “Udviklingen af Sønderborg Lufthavn er en vision for Sønderborg Kommune og Bitten & Mads Clausens Fond”, sagde Lars Tveen, som er direktør i fonden. […]

Læs mere...