Sønderborg Handel vil ha’ cykler og biler ud af gågaden

23. august 2019 Samfund

Der er ikke langt mellem de klagende mails, som citymanager Axel Nielsen får fra Sønderborg Handels medlemmer.

“Butikspersonale skriver, jeg skal gøre noget for, at der ikke triller cykler op og ned ad gågaden i butiukkernes åbningstid”, siger Axel Nielsen til SønderborgNYT.

“Jeg har snakket med politiet, som fortæller, de vil være i gågaden i det omfang, som de kan finde tid til”, siger Axel Nielsen.

Formanden for Sønderborg Handel, Rikke Torré, fortæller, at der også er handlende, der føler sig utrygge ved, at der køres i bil gennem gågaden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og handler ikke om ikke bilerne, som kører varer til butikkerne, som kunderne klager over. Men bilister, som mener, det er hurtigere eller lettere at køre gennem gågaden.

Biltrafikken, der tidligere kom ind i gågaden fra Brandtsgade, er stoppet med pullerter.

Flere butiksejere foreslår, at kommunen sætter pullerter op, hvor de øvrige veje støder op til gågaden – og de kan være åbne for varekørsel frem til klokken 11.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Bitzer Electronics gør grøn omstilling nemmere for medarbejderne

10. december 2022 Erhverv

Bitzer Electronics har installeret ladestandere, så medarbejdere og gæster har mulighed for at lade deres el- eller hybridbil imens de er på arbejde eller besøg og det har flere effekter end blot én. Det skriver ProjectZero. Virksomheden har tre 22kW ladestandere med to ladeudtag i hver, dermed seks lademuligheder og en af medarbejderne der både […]

Læs mere...