Sønderborg Handel vil ha’ cykler og biler ud af gågaden

23. august 2019 Samfund

Der er ikke langt mellem de klagende mails, som citymanager Axel Nielsen får fra Sønderborg Handels medlemmer.

“Butikspersonale skriver, jeg skal gøre noget for, at der ikke triller cykler op og ned ad gågaden i butiukkernes åbningstid”, siger Axel Nielsen til SønderborgNYT.

“Jeg har snakket med politiet, som fortæller, de vil være i gågaden i det omfang, som de kan finde tid til”, siger Axel Nielsen.

Formanden for Sønderborg Handel, Rikke Torré, fortæller, at der også er handlende, der føler sig utrygge ved, at der køres i bil gennem gågaden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og handler ikke om ikke bilerne, som kører varer til butikkerne, som kunderne klager over. Men bilister, som mener, det er hurtigere eller lettere at køre gennem gågaden.

Biltrafikken, der tidligere kom ind i gågaden fra Brandtsgade, er stoppet med pullerter.

Flere butiksejere foreslår, at kommunen sætter pullerter op, hvor de øvrige veje støder op til gågaden – og de kan være åbne for varekørsel frem til klokken 11.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Nordborg, Frivillige

Et ægtepar fra Nordborg og Frelsens Hær fik Brobyggerprisen

22. oktober 2021 Nordborg

Integrationsrådet overrakte torsdag ’Brobyggerprisen 2021’ til ægteparret Poul og Britt Sørensen fra Nordborg samt Frelsens Hær i Sønderborg. ”Brobyggerprisen er vigtig. Når vi hvert år i Integrationsrådet hædrer personer, virksomheder eller organisationer, så er det med det for øje at få sat et positivt fokus på det mangfoldige arbejde, der foregår hele tiden og som […]

Læs mere...