Sønderborg har indsamlet næsten en kvart million kroner til ’Danmark planter træer’

13. september 2019 Samfund

Når du i disse dage bevæger dig rundt i Sønderborgs gågader eller køber ind i Kvickly, SuperBrugsen, Fakta eller Dagli’Brugsen i Sønderborg-området, kan du købe træer og dermed støtte op om indsamlingen ‘Danmark planter træer ‘som er et samarbejde mellem Danmarks Naturfredningsforening og TV 2.

Torsdag aften var der indsamlet 247.940 kroner i Sønderborg Kommune, hvilket svarer til 12397 træer. Det viser en opgørelse fra ProjectZero og Dansk Naturfredningsforening.

Mange af Sønderborg-områdets virksomheder har allerede bakket op om indsamlingen og bl.a. har Sønderborg Værktøjsfabrik, Broager Sparekasse, EUC Syd, Sønderborg Handel, Alsie Express, ProjectZero, ALOTT, Brugsen for Als og Sundeved, Sønderborg Forsyning, Jewa Montage, SønderborgNYT og Danfoss støttet med bidrag ligesom sønderborgenserne også har bakket flot op med direkte SMS-støttebeløb.

Artiklen fortsætter under annoncen

Indsamlingen kulminerer i et stort show på TV 2 lørdag aften fra klokken 19:30, hvor Puk Elgaard og Mikkel Kryger er værter for det direkte tv-show.

Alle kan deltage i indsamlingen ’Danmark planter træer’ ved at give et økonomisk bidrag og for hver indsamlet 20 kroner plantes ét træ i Danmark, ligesom en del af de indsamlede midler går til bevarelse af rydningstruet skov i Danmark og udlandet.

Ønsker du at støtte op om den lokale ’Danmark planter træer’ indsamling i Sønderborg, så kan du læse mere og indsende støttebeløb ved at klikke her.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
6. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Hos OJ Electronics er medarbejdernes trivsel på dagsordenen

6. december 2022 Erhverv

Elektronikvirksomheden OJ Electronics har i efteråret søsat en række ’gå-hjem-møder’, hvor medarbejdernes trivsel har stået øverst på agendaen. Her har både medarbejdere og ledere fået værktøjer til, hvordan de individuelt kan arbejde med deres sundhed, robusthed og stresshåndtering. De i alt tre møder er elektronikvirksomhedens ønske om at agere frem for at reagere på den […]

Læs mere...