Sønderborg International School skal ha’ ny skoleleder

Den internationale skole.Arkivfoto: Ole Kæhler
Den internationale skole.Arkivfoto: Ole Kæhler
23. februar 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Skoleleder Henrik Kristensen har efter knap ti år valgt at fratræde sin stilling på Sønderborg International School for at prøve kræfter med et nyt og spændende skolejob blandt det danske mindretal syd for grænsen. Óscar Manero tiltræder fra den 1. april i år stillingen som skoleleder. I den mellemliggende periode varetager viceskoleleder Sonia Bansal funktionen som konstitueret leder.

Under Henrik Kristensens ledelse er Sønderborg International School vokset fra 50 elever til nu flere end 180 elever, og skolen har sideløbende fået udvidet de fysiske rammer i den tidligere sygeplejeskole på Agervang. Skolen har gennemgået en ualmindelig positiv udvikling og har efterhånden nået den størrelse, den bør have for at udfylde sin rolle i Sønderborgområdets samlede skoleudbud. Det skylder vi Henrik Kristensen stor tak for, skriver skolens bestyrelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den nye skoleleder, Óscar Manero, har spanske rødder og er uddannet i sprog, humaniora og psykologi ved universiteterne i Barcelona og Valencia. Han kommer fra en stilling som underviser i psykologi, videnskabsteori og spansk på EUC-Syd i Sønderborg, hvor han er tilknyttet International Baccalaureate, IB. Han har tidligere, i årene 2012 til 2022, haft virke som lærer og Cambridge eksamenskoordinator i Sønderborg International School.

Det bliver Óscar Maneros opgaver at fortsætte arbejdet med at udvikle skolens organisation, forbedre trivslen blandt elever og medarbejdere, og, ikke mindst, at skærpe skolens faglige og pædagogiske profil.

19. april 2024 112, Sønderborg

Politiet fandt flere kilo narko

19. april 2024 112

Torsdag ransagede politiet en lejlighed i Sønderborg by og de fandt flere kilo ulovlige stoffer. “Der var godt 2,8 kilo skunk og 1,5 kilo hash i lejligheden”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet. Det var et tip, som fik politiet til at komme. “Vi sigtede 29-årig kvinde fra Rødding og en jævnladrende mand, som ikke […]

Læs mere...