Sønderborg Jazzclub inviterer til generalforsamling og forårskoncert

Marie Mørck. Pressefoto
Marie Mørck. Pressefoto
21. maj 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

På søndag har Sønderborg Jazzclub forårskoncert med Marie Mørck Band. Det foregår på Sønderborghus kl. 19. Bemærk tidspunktet – idet koncerten har tidligere været annonceret til kl. 15.

Samme dag kl. 17 – også i Sønderborghus – er der desuden generalforsamling i Sønderborg Jazzclub. Alle jazzinteresserede er velkomne og Sønderborg Jazzclub efterlyser nye kræfter til bestyrelsen, idet både formand og næstformand forlader bestyrelsen efter mange års engageret arbejde i jazzens tjeneste.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det skriver jazzclubben i en pressemeddelelse.

Marie Mørck er en af de nye stjerner på den danske jazzscene. Hendes 2. album ‘Songs to Comfort’ udkom i marts 2023 og blev udnævnt til ugens album på P8 Jazz. De tre første singler fra albummet har alle været i flittig rotation på radiokanalen. De to albums består hovedsagelig af egne originale kompositioner, hvor Marie Mørck udforsker jazzens klassiske lyd, men samtidigt holder fast i sin eksperimenterende og fantasifulde tilgang til sangskrivningen. Resultatet er en række autentiske sange, som vil tage lytteren med på en rejse gennem forskellige stemninger og følelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Marie Mørck optræder sammen med sin trio bestående af stærke jazzprofiler fra den danske jazzscene. Det er Lasse Mørck, bas, Magnus Hjort, piano, og Snorre Kirk, trommer.

22. juni 2024 Kultur, Sønderborg

Her kan du se Skt. Hans-bål

22. juni 2024 Kultur

I morgen, søndag, er det Skt. Hans og det fejres en masse steder i kommunen – og her kan du se de steder, som har fortalt SønderborgNYT, at de vil tænde bål. Meteologerne har lovet tørvejr – og heldigvis er der ikke varslet forbud mod at tænde bål. Fluepapiret: Til Sankt Hans er der både […]

Læs mere...