Sønderborg Kommune præsenterede byggeopgaver for 330 millioner kroner

20. august 2020 Erhverv Skrevet af: Michael Kjær

Flere end 60 håndværkere og rådgivere deltog torsdag i et morgenmøde, hvor Sønderborg Kommune og Dansk Byggeri gennemgik lokale byggeopgaver for 330 millioner kroner, som skal sættes i gang til efteråret.

Hans Lehmann, vicedirektør hos EUC Syd, bød deltagerne velkommen med en tak for samarbejdet og med et ønske om at dialogen og samarbejdet skal fortsætte.

”Vi er rigtig glade for det flotte fremmøde her på EUC Syd og vi ved, det er svært, at få håndværkerne til at tage tid ud af kalenderen, hvis de har andre opgaver, så det er kun dejligt med den opbakning”, fortalte Hans Lehmann, vicedirektør hos EUC Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

På mødet fik de fremmødte også en gennemgang af en ny digital portal, der fremover skal bruges, hvis håndværkere vil byde på de mange byggeopgaver, som Sønderborg Kommune står foran i det kommende efterår.

”Samarbejde på tværs og gode kompetencer kan spare penge på byggepladsen og dette vil der være behov for med alle disse opgaver. Med den nye platform for byggeopgaver vil også de små firmaer kunne være med da det nu er den samme platform hver gang”, siger Bjarke Fynsk fra Fynsk & Søn og formand for Dansk Byggeri i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Denne artikel er bragt i samarbejde med ProjectZero.

22. juni 2024 Kultur, Sønderborg

Her kan du se Skt. Hans-bål

22. juni 2024 Kultur

I morgen, søndag, er det Skt. Hans og det fejres en masse steder i kommunen – og her kan du se de steder, som har fortalt SønderborgNYT, at de vil tænde bål. Meteologerne har lovet tørvejr – og heldigvis er der ikke varslet forbud mod at tænde bål. Fluepapiret: Til Sankt Hans er der både […]

Læs mere...