Sønderborg Salgs- og Reklameforening fik tjekket restauranternes service

18. maj 2017 GALLERIER

I Sønderborg drømmer både restauratører og butiksejere om, der kommer rigtigt mange turister, der vil bruge penge i de lokale butikker og på spisestederne.

“Og så er det vigtigt, at gæsterne oplever rigtig god serice”, siger Rie Bramsen, der er tovholder på arrangementet, som Sønderborg Salgs- og Reklameforening har lavet i samarbejde med Sønderborg Handel.

Deltagerne mødtes torsdag aften i Det Sønderjyske Køkken, hvor restauratør Jesper Kock bød på en lille smagsprøve og kom med sine tanker om service, inden deltagerne delte sig i mindre grupper og drog afsted mod andre spisesteder, der også var klar med lidt lækkert og deres bud på det at give god service.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Når jeg tænker god service, så er det blandt andet, at vi gør os umage for at finde løsninger. Og god service er at lokale forretninger hjælper hinanden. For eksempel kan jeg fortælle i Wohlenberg, hvilke retter vi laver til et selskab og så leverer vinbutikken de rigtige vine. Samarbejdet giver kunden den bedste oplevelse”, siger Jesper Kock

“Jeg kunne da fint hente vin i Fleggaard, men det er bare ikke den billigste løsning på sigt, så vi samarbejder med andre lokale”, siger Jesper Kock fra Det Sønderjyske Køkken, hvor de ligesom i andre restauranter og butikker, hvor ejeren har sin daglige gang, er meget bevidst om, at det er det samlede indtryk af god service, der tæller og gør en forskel for turister og andre kunder.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...