Sønderborg Salgs- og Reklameforening spørger om du er lykkelig på jobbet

16. marts 2023 Erhverv

Er du lykkelig på jobbet? Det spørgsmål sætter Sønderborg Salgs- og Reklameforening, SSR, fokus på, når Lars Dalmar Johannsen tirsdag den 28. marts kl. 18.30 holder et oplæg på Sønderborghus.

Lars Dalmar Johannsen er seniorkonsulent ved Intenz, der er et nordisk konsulenthus, der arbejder med kultur- og organisationsudvikling.

”Jeg brænder for at skabe passion og begejstring hos andre, fordi det skaber resultater i topklasse. En stor drivkraft er at gøre en forskel for mennesker. At give noget, der forbedrer livet generelt – ikke blot arbejdslivet. Jeg ønsker at perspektivere verden på en måde, der kan være til inspiration for andre, og jeg sætter enormt stor pris på nærvær, dialog, teamwork og handling. Jeg er passioneret for at skabe større bevidsthed og forståelse den afgørende rolle en stærk kultur spiller for at sikre succes – og at ledelse og kultur er de vigtigste nøgleressourcer”, siger Lars Dalmar Johannsen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Salgs- og Reklameforening har i 2023 fokus på trivsel og arbejdsglæde og har i løbet af året tre oplæg med Lars Dalmar Johannsen, hvor det første oplæg vil guide SSRs medlemmer igennem sammenhængen mellem performance og lykke. Give et indblik i de fem vigtigste parametre og svar på, hvordan I tager de første skridt mod øget lykke og produktivitet på arbejdspladsen, samt give input til lederens rolle og opgave for at styrke de fem parametre.

Sønderborg Salgs- og Reklameforening varetager ingen specielle erhvervsinteresser og favner derfor en meget bred medlemskreds. Alle nye medlemmer er altid velkomne, og hovedvægten i foreningen har fokus på Sønderborg-området samt god service, markedsføring og ledelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vil du vide mere om Sønderborg Salgs- og Reklameforening og medlemskab, så klik ind på hjemmesiden: Sønderborg Salg- og Reklameforening, ssrf.dk

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
2. april 2023 Samfund, Sønderborg

Skal Sønder Havnegade være lukket for trafik i to, tre eller fire måneder?

2. april 2023 Samfund

Den 11. april lægger forvaltningen tre lukkeperiode-muligheder på bordet i Teknik, By og Boligudvalget og så er opgaven for de folkevalgte at blive enige om, hvilken af dem, som de synes, er den bedste for sønderborgerne og alle sommerens turister. Lukkeperiode 1. juni-1. september Sønder Havnegades lukning forlænges med én måned, hvorved vil den tidlige […]

Læs mere...