Sønderborg Salgs- og Reklameforening udskyder generalforsamlingen

20. september 2020 Erhverv

I lyset af regeringens pressemøde i fredags omkring coronasituationen, og de skærpede retningslinjer, er  Sønderborg Salgs- og Reklameforenings bestyrelse blevet enige om at udskyde generalforsamlingen, der var planlagt til torsdag den 24. september på Mommark Marina.

“Vi er utroligt kede af at måtte tage dette skridt, men vi mener, det er det mest rigtige at gøre”, siger formand Joan Lott Carlsen i en pressemeddelelse.

Arrangementet var klar til at køre af stablen og vil blive holdt, som det var planlagt, så snart det igen kan gøres under mere frie former. Datoen kan endnu ikke fastsættes.

Artiklen fortsætter under annoncen

De, som er tilmeldt generalforsamlingen på torsdag, får overført det indbetalte til den nye – endnu ukendte – dato. Det sker automatisk, medmindre man ønsker at få sin betaling retur.

“Ønsker nogen at få deltagergebyret refunderet, så sender de bare en mail med deres kontonummer til info@ssrf.dk, og så refunderer vi naturligvis”, siger Joan Lott Carlsen.

Årets Galoche

Et højdepunkt på Sønderborg Salgs- og Reklameforenings generalforsamlingen er den Årets Galoche – og den hæder må en endnu ukendt person vente med at få.

Artiklen fortsætter under annoncen

Modtageren, der får prisen tildelt fortjener den helt og fuldt. Det er nemlig en, der har stor betydning for Sønderborg og har evnen til at løfte sig op over hverdagens trummerum. Og så er det altid en modtager, der sætter vores egn på landkortet.

“Det er så let at have et sort syn på tingene og snakke løs om det negative – så vi synes, det er vigtigt, der er nogle, der får os til at se lyst og får os til at løfte blikket og hæve os selv derop, hvor vi selv begynder at gøre noget ved tingene”, siger Joan Lott Carlsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi har brug for hver og en, der viser det bedste ved Sønderborg. Både ude og hjemme.

Når prisen hedder Årets Galoche, så tænkes der selvfølgelig på en bronze-beklædt galoche i størrelse 48, så er det nærmest indlysende, at den aldrig vil blive givet til sønderborgensere, der helst går i små sko.

Så små sko er bare umulige at lave.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk