Sønderborg Slot kan rumme rigtigt mange gæster

16. juli 2020 Kultur

I de seneste uger har Sønderborg Slot oplevet en stor tilstrømning af gæster. De mange gæster vurderer Museum Sønderjylland skyldes flere forhold: Det blandede sommervejr, en stor, opsparet lyst til at opleve kulturen efter de mange måneders Corona-nedlukning, men i særdeleshed også en øget interesse for den nye store udstilling ’100 år med Danmark – Sønderjylland siden Genforeningen’, som lige nu vises på slottet.

Artiklen fortsætter under annoncen

De seneste dage har man i medierne kunnet læse, at Sønderborg Slot råder gæsterne til at udskyde res besøg til en anden dag.

Den udlægning er vi selvfølgelig kede af. Der er ikke noget, vi hellere vil end at byde gæster indenfor på vores spændende museum” siger Museum Sønderjyllands direktør Henrik Harnow i en pressemeddelelse og tilføjer, at Sønderborg Slot sagtens kan sikre alle en god og sikker oplevelse.

”Vi kan se, at det særligt er kl. 10.00, når vi åbner, at der har været en kø foran slottet. Derfor opfordrer vi vores gæster til at sprede deres besøg ud og eventuelt komme efter kl. 13.00, hvor de første gæster begynder at forlade slottet”

Museum Sønderjylland skrev på Sønderborg Slots Facebookside:

Kære alle
Vejret er perfekt til at tage på museum, dog vil vi anbefale, at I vælger en anden dag i denne uge end i dag, da slottet i øjeblikket er fyldt til hvad det må i disse tider, og en meget lang kø af mennesker, der venter på at komme ind.

Så for jeres oplevelsens- og tryghedsskyld må vi appellere til, at I kommer forbi en anden dag.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk