Sønderborg Sommer Revy inviterer til forrygende Juleshow

26. oktober 2020 Kultur

Søndag den 22. november, klokken 20 slår Sønderborg Sommer Revy dørene op for en helt unik oplevelse.

Et forrygende juleshow med masser af sang, sjov, sketches og publikums-pakkeleg.

Samtlige skuespiller fra sommerens, ikke opførte, revy og alle skuespillerne fra næste sommers revy, stiller op og underholder gratis, for at støtte Sønderborgs 38 år gamle revytradition. Det samme gør alle musikere og det tekniske personale.

Artiklen fortsætter under annoncen

De smider kort sagt alt hvad de har i hænderne, og kommer ilende for at give en hjælpende hånd! Det er vi dem meget meget taknemmelige for, skriver sommerrevyen i en pressemeddelelse.

Samtidig har flere af Sønderborgs forretninger og handelsdrivende været så generøse, at sponsorere flotte julegaver til publikum, for på den måde at støtte hele Sønderborgs revy.

Hotel Sønderborg Strand har til arrangementet sammensat en lækker juleinspireret menu, som man kan nyde fra kl. 18 og de har plads til mange grupper på op til 10.

Overskuddet fra forestillingen går til at dække lidt af det økonomiske tab Sønderborg Sommer Revy, til trods for diverse hjælpepakker, står med. Det er ingen hemmelighed, at det for Sønderborg Sommer Revy Show har det været en meget dyr sommer. Det er uomtvisteligt, at vi kommer ud med et større underskud, selvom vi får delvis hjælp af diverse hjælpepakker. Derfor har Linak været så generøse at støtte arrangementet, så vi kan få dækket en del af udgifterne.

Fordi vi kun må være 297 gæster i teatret, bliver der helt sikkert rift om billetterne – og vi overholder naturligvis alle restriktioner. Desværre har baren på teateret lukket, men så må man “spritte” udvendigt!

Vi håber alle de revy-sultende, har lyst til at opleve Lone Rødbroe, Karsten Jansfort, Pelle-Emil Hepsgaard, Carsten Svendsen, Jeff Scherlund, Max-Emil Nissen, Jeanne Boel og Thomas Pakulas “3 Man Big Band” samt aftenens hemmelige gæst, kaste sig ud i jule-halløjrene.

Vi pakker scenen ind til julefest, tager vores fineste juletøj på og supplerer med masser af latter.

Du køber din billet på Sønderborg Sommer Revys hjemmeside.

 

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk