Sønderborgs studerende viser deres kreative evner

24. november 2015 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Student Foundation, der favner alle uddannelsessøgende unge i Sønderborg, slår et slag for områdets kreative og skabende uddannelser.

Fra et tidligere EASV-modeshow. Foto: Ole Kæhelr

Fra et tidligere EASV-modeshow. Foto: Ole Kæhler

Artiklen fortsætter under annoncen

Studenterorganisationen tager på søndag hul på det, der gerne skulle blive en tradition: en fremvisning af lokale designeres værker med tilhørende modeshow.

Sønderborghus danner rammerne om arrangementet, Fashion Day, der foregår i tidsrummet 15 – 18 i Black Spot på Sønderborghus.

“Vi vil vise Sønderborg som den kreative by, den er. Yderligere vil vi skabe en interesse for
designfagene”, siger SSF’s eventmanager, Levke Jepsen i en pressemeddelelse.

Studerende fra Erhvervs Akademi Sydvest (EASV) og Erhvervsuddannelsescenter Syd (EUC Syd) står bag de fleste designs og samarbejder med SSF om arrangementet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arrangørerne understreger, at det er mere end blot show.

Foto: Ole Kæhler

Foto: Ole Kæhler

“Gennem eventet vil vi begejstre publikummet for mode og design generelt, vi vil bringe den praktiske side af design nærmere, gennem taler fra forskellige designer, der fortæller om deres arbejde i industrien. Der vil både være repræsentanter fra Fashion eller Interaction design repræsenteret. For at give et endnu dybere indblik i fashion design, vil vi tilbyde en hands-on workshop i ugen efter Fashion Day på Erhvervs Akademi Sydvest”, siger Levke Jepsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle er velkome til at kigge indenfor.

SønderborgNYT har tidligere dækket et modeshow, der var sat i scene af EASV-studerende.

billede

22. april 2024 Erhverv, Gråsten

Gråsten Maskinservice lavede et kalkuleret underskud

22. april 2024 Erhverv

De store toneangivende danske virksomheder bliver fremover udsat for krav, som de helt naturligt sender videre til de virksomheder, de samarbejder med. Kan virksomhederne ikke leve op til kravene, mister de ordre, og opgaven går videre til en konkurrent. Det er den verden Gråsten Maskinservice befinder sig i. Gråsten Maskinservice har igennem de seneste tre […]

Læs mere...