Sønderborg Teaterforening hylder Phil Collins

3. november 2020 Kultur
Pressefoto
Pressefoto

Velkommen til et festfyrværkeri af en hyldest til en af de største og mest succesfulde kunstnere i musikhistorien, nemlig Phil Collins.

Sønderborg Teaterforening byder torsdag den 12. november klokken 19:30 med musikforestillingen ‘In the Air Tonight’

In the Air Tonight vil blive en medrivende og nærværende hyldest til Phil Collins, som musikalsk vil spænde over 50 år – fra de tidlige hits med Genesis til de sene hits fra musicalen Tarzan.

I alt over 30 uimodståelige hits, som Against All Odds, One More Night, Sussudio, Another Day In Paradise, You Can’t Hurry Love og naturligvis titelnummeret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Phil Collins står i dag som en af de mest succesfulde kunstnere nogensinde med et albumsalg på over 100 milllioner eksemplarer og han er den eneste musiker, der har klaret det, udover Michael Jackson og Paul McCartney, skriver Sønderborg Teaterforening.

På scenen i Sønderborg Teater er der syv professionelle skuespillere og musikere. Blandt dem er Jonas Rasmussen, Lene Nørrelykke og Niels Rahbech.

Koncerten er produceret af MusicalDanmark, der tidligere – med stor succes – har gæstet Sønderborg med hyldestkoncerterne ‘Time Of My Life’, ‘Sad i parken’, ‘Band On The Run’ og ‘John & Joel’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetterne sælges på teaterforeningens hjemmeside.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 112, Nordborg

Røg fra halmlager

6. december 2021 112

Natten til mandag – klokken 02:50 rykkede brandvæsnet til Lundenvej i Lunden på Nordals. “Der var røg i et halmlager, men heldigvis var der et sprinkleranlæg, som havde slukket ilden”, siger politikommissær Thomas Berg.  

Læs mere...