Sønderborg vil i top 10 på DIs erhvervsvenligheds-liste

10. april 2016 Erhverv

I de seneste to år har Sønderborg fået bundplaceringer i en undersøgelse, som Dansk Industri hvert år laver på

Henrik Enderlein vil først have Sønderborg i top 10 - og så ellers helt i top.

Henrik Enderlein vil først have Sønderborg i top 10 – og så ellers helt i top.

Artiklen fortsætter under annoncen

erhvervsvenligheden i landets kommuner.

Undersøgelsen er en anynom spørgeskemaundersøgelse, hvor omkring 7000 erhvervsledere fra industrien hvert år svarer på spørgsmål om, hvor erhvervsvenlig netop deres kommune er.

Sønderborg Kommune vil ikke længere ligge i bund i undersøgelsen, så i de seneste to år, har kommunen investeret 12 millioner kroner om året i tiltag, der skal gøre kommunen til et bedre sted at drive virksomhed.

Et af tiltagene er Sønderborg Vækstråd. Rådet skal rådgive industri og iværksættere og skabe bedre rammer for byens virksomheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og rådets formand har ambitioner på kommunens vegne.

“Der er ikke noget bedre end at være nummer et, men lad os nu være ærlige og sige, at hvis vi kan komme op i top ti i år eller næste år, og så stiler vi efter nummer et efter det”, siger Henrik Enderein, Sønderborg Vækstråds formand til TV Syd.

Dansk Industris lokale formand, Erling Duus, mener kommunens indsats allerede har gjort livet lettere for lokale virksomheder.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Sport, Sønderborg

Sønderborg Futsal skal spille mod Hjørring – det gælder topplaceringen i rækken

9. december 2022 Sport

I morgen, lørdag, kl. 14:00 spilles andensidste runde af grundspillet, hvor Sønderborg møder Hjørring på hjemmebane i Humlehøjhallen, og netop de to hold skal fordele første- og andenpladsen mellem sig, hvor Sønderborg fører rækken med to point ned til Hjørring, skriver Sønderborg Futsal. Sønderborg kan med en sejr sikre sig førstepladsen i grundspillet, hvor en […]

Læs mere...