Sønderborg Vinen 2022 er med Tour de France-inspireret etiket

27. november 2021 Erhverv

Lørdag formiddag blev Sønderborg Vinen 2022 afsløret og det foregik helt efter traditionen med musik fra Sønderborg Garden og Ringriderfestens heroldere var også en del af festligheden, som foregik på Rådhuset.

“Årets Sønderborgvin er udvalgt blandt 34 vine og det er medlemmer fra Ringriderkomiteen, der sammen med Wohlenberg, har smagt sig frem til den, som det skulle være. Almindeligvis er borgmesteren også med til at vælge vinen, men i år var han optaget af et andet valg”, siger Ringriderfestens formand, Jan Rasmussen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Borgmester Erik Lauritzen var dog med til afsløringen af årets vin og han sagde blandt andet:

“Jeg har efterhånden været med i en del år og hvert år glæder jeg mig til at se etiketten, fordi det er altid spændende at se, hvilket tema, der er fokus på”.

Og det er ikke alene etiketten, som borgmesteren har i tankerne.

“Ringriderforeningen får jo proppenge fra salget af vinen og det er dejligt, fordi de får penge i kassen, så alle vi andre kan begynde at se frem til, at der skal være ringriderfest til sommer”, sagde borgmesteren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sammen med ringriderformanden trak Erik Lauritzen klædet af maleriet med årets etiket – og den viser cykelryttere med lanser – og den forreste af dem er i gult. Og så kan vi begynde at se frem til – ikke alene en ringriderfest, men også til – at få besøg af verdens største årlige idrætsbegivenhed, Tour de France.

Du kan SE BILLEDER HER .

 

 

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. januar 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet: Udvalgsformænd bestemmer ikke mere end andre i udvalgene

17. januar 2022 Politik

I Byrådet er socialdemokratiske Jan Prokopek Jensen for tredje gang spidsen for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget, mens der er nye ansigter på formandsposterne i de øvrige udvalg. Kjeld Stærk fra Venstre er formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, mens Enhedslistens Asger Romme Andersen har formandsposten i Udvalget for Natur, Klima og Miljø. De to […]

Læs mere...