Sønderborg-virksomheden Bi-Tech ApS. har vokseværk

8. juni 2017 Erhverv

2016 har været et godt år for Sønderborg-virksomheden Bi-Tech ApS. Bi-Tech, der er en højtspecialiseret pakkeri og montagevirksomhed, kan således tegne sig for en vækst på mere end en fordobling. Det stærke momentum skal nu udnyttes til at skabe yderligere vækst, og med en nyetableret professionel bestyrelse og en god start på 2017, er der for alvor kommet gang i hjulene hos Bi-Tech ApS.

“Vi har haft en rigtig god udvikling på både omsætning og indtjening gennem hele 2016, og væksten er fortsat ind i 2017. For os har det derfor været det helt rigtige skridt at få en professionel bestyrelse, som skal være med til at udvikle og implementere en fokuseret vækststrategi for Bi-Tech ApS. For at kunne opfylde vores kunders kvalitetskrav, er vi også ved at implementere en ISO 9001 certificering, der bliver afsluttet i august”, siger adm. direktør Jonny Schlaikjer, der i 2011 grundlagde virksomheden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den nye bestyrelse udgøres foruden af Jonny Schlaikjer og hans søn Jesper Schlaikjer, der er daglig leder i Bi-Tech, af to erfarne medlemmer. Bestyrelsesformand Kjeld Kückelhahn har således mange års global erfaring inden for bestyrelsesarbejde samt produkt- og forretningsudvikling, imens advokat Vivi Muurholm fra Advokathuset Muurholm ligeledes har erfaring fra flere bestyrelser.

Bi-Tech ApS. har ca. 27 medarbejdere og servicerer en lang række af områdets virksomheder som f.eks. Lodam Electronics A/S, Maersk Container Industri A/S, Linak A/S, OJ Electronics A/S mm. fra lokalerne på Fynsgade i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi hjælper andre virksomheder, når de f.eks. oplever flaskehalsproblemer som følge af sygdom eller kraftig ordretilgang. Vi får også mere og mere travlt med konsulentbistand i forbindelse med problemløsning, ligesom totaloutsourcing inden for indkøbs- og produktionsstyring skaber travlhed. I takt med travlheden har vi dog fået pladsproblemer, men har nu udvidet lokalerne med yderligere ca.1200 m2, så vi er på alle måder helt klar til vækst”, siger Jonny Schlaikjer i en pressemeddelelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Nybyggerne klar til start i Sønderborg – følg med direkte klokken 12

10. maj 2021 Samfund

I efteråret blev det afsløret, at Sønderborg bliver vært for det populære TV2-program ’Nybyggerne’ og mandag bliver Nybyggerne afsløret på et pressemøde, som du kan følge direkte på SønderborgNYT TV, fra klokken 12:00. Optagelserne til programmet, hvor fire par skal kæmpe om at indrette det bedste hus, er så småt ved at gå i gang […]

Læs mere...