Sønderborg-virksomheder fik miljødiplomer fra groNet

19. juni 2020 Erhverv

Fredag middag delte groNet miljødiplomer ud til en række af de sønderjyske virksomheder, som er medlemmer af netværket, hvor der i stor fortrolighed deles viden på tværs indenfor blandt andet ledelse, salg, HR energi og miljø.

Arrangementet foregik i Rådhusets byrådssal.

Efter et oplæg om selve groNet fik formanden for Teknik- og Miljøudvalget, Aase Nyegaard ordet:

“Jeg vil lige sige, at jeg holder borgmester Erik Lauritzens tale, fordi han blev fanget i trafikken, så han kunne ikke nå frem”, sagde Aase Nyegaard, som tilføjede, at hun synes, det er dejligt, at miljødiplomerne deles ud i Sønderborg, hvor kommunen gør rigtigt meget for den grønne omstilling.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der er syv virksomheder, som er sluppet gennem groNets nåleøje, så de kan modtage et diplom, der viser, at de har ydet en seriøs og kontinuerlig indsats, der reducerer miljøpåvirkninger”, sagde Aase Nyegaard på vegne af borgmesteren. Som formand for Teknik- og Miljøudvalget har Aase Nyegaard en plads i groNets bestyrelse.

De lokale diplommodtagere er: Alcumatic, Danish Crown i Blans, Müller Gas Equipment, Sønderborg Sygehus og Sønderborg Forsyning.

Diplommodtagerne udenfor Sønderborgs kommunegrænse er: Danish Crown i Skærbæk, sygehusene i Tønder og Aabenraa, Aabenraa Havn og HMF Group i Rødekro.

Øverst: De lokale diplommodtagere.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk