Sønderborgenserne venter stadig på nyt fra byrådet

24. november 2017 KV2017

Efter kommunalvalget tirsdag skal der forhandles om et grundlag for konstitueringen og både borgmester Erik Lauritzen og Fælleslistens Aase Nyegaard sagde til SønderborgNYT på valgnatten, at de vil forsøge at få Dansk Folkeparti og Venstre, så der kunne laves en bred konstituering.

På valgnatten gik Fælleslisten og Socialdemokratiet hurtigt ind i en aftale – og så sprang Slesvigsk Parti med, fordi alternativet var en plads i opposition.

Desuden er det helt efter Slesvigsk Partis tankegang, at det gælder om altid at være en del af flertallet, fordi det er dér, man får indflydelse.

Kilder siger til SønderborgNYT, at Dansk Folkeparti ikke kommer med i flertalsgruppen.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Venstres Peter Hansen, Stefan Kleinschmidt, borgmesteren eller Aase Nyegaard.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

182 nye Corona-smittede

21. januar 2022 COVID-19

Siden torsdag er antallet af Coronasmittede i Sønderborg Kommune steget med 182, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona ifølge Statens Serum Institut er oppe på 2157. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 46.831 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – heraf er der 44 […]

Læs mere...