Sønderborghus bruger støtte-kroner på at bære musikken ud til mindre byer

31. maj 2021 Kultur

Musikken i Sønderjylland modtager 98.500 kroner fra Kong Frederiks-Fonden og blandt de otte projekter der i år har modtaget støtte af ’Kong Frederiks-Fonden til styrkelse af musiklivet i Sønderjylland’ er Sønderborghus, som kan bruge 15.000 kroner på at lave koncerter i sønderjyske landdistrikter.

”Vi bruger pengene på at lave tre koncerter med Mathilde Falch til september og de skal spilles i Skærbæk, Tinglev og Lysabild”, siger Lars Ole Hansen, som er leder i Sønderborghus.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lars Ole Hansen fortæller, at ambitionen er at bære endnu mere musik ud i de mindre byer og landdistrikter.

”Så det stopper ikke med de tre koncerter, som vi laver i september. Vi arbejder på at lave flere, hvor vi kan komme med et rimeligt kendt navn og et par musikere. Jeg har skrevet til de forskellige landsbyråd og fortalt dem om ideen”, siger Lars Ole Hansen til SønderborgNYT.

Han tilføjer, at der er rigtigt mange steder, Sønderborghus kan arrangere koncerter.

“Alene i Sønderborg Kommune er der mange mindre byer og landsbyer – og så er der resten af Sønderjylland”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborghus er regionalt spillested.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...