Sønderborghus: En gemytle synda

27. september 2015 Sundeved

Alsingergildet inviterer til ”en gemytle synda” den 4. oktober på Sønderborghus. På programmet er en af landets store fortællere, Erik Lindsø, samt alsiske historier, fællessang og kaffebord.

Et af Erik Lindsøs favoritcitater er af Johan Herman Wessel, som allerede i 1774 sagde, at ”du skal gavne og fornøje, hav stedse det for øje”. Men Lindsøs udtræk af litteratur og filosofi, tilsat hans egen humor og gode historier, er mangfoldige og har gennem årene gjort ham til en af landets store fortællere. Hans mål er at sætte tilværelsen under lup, og det lykkes ham i en grad, så Johannes Møllehave har udtalt, at ”jeg måtte ringe til ham bagefter (et foredrag) og fortælle, at jeg havde fået migræne. Det får jeg af store oplevelser”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Overskriften på Erik Lindsøs foredrag søndag den 4. oktober på Sønderborghus er ”Der er noget ved livet, som man ikke finder andre steder”. Hans foredrag kombineres på Sønderborghus i et to timers program med sjove historier, fortalt af Karin Jensen, Fynshav, fællessang af både alsiske og rigsdanske sange samt kaffe/te med boller og lagkage.

FAKTA

  • Sønderborghus den 4. oktober kl. 14-16
  • Pris for hele arrangementet inkl. kaffebord: 100 kr.
  • Artiklen fortsætter under annoncen

  • Husk tilmelding til Anna Kirstine Nielsen på mail: ankini36@hotmail.com eller tlf. 53 29 14 37
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk