Sønderborgkorenes Forårskoncert

2. maj 2023 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Aldrig tidligere har interessen for at være med til Sønderborgkorenes Forårskoncert i koncertsalen i Alsion været så stor som i år.

Den 9. maj vil 340 sangere fra 11 kor – en buket med blandede kor, damekor og mandskor – på skift indtage scenen i koncertsalen og fremføre deres helt eget repertoire. Publikum kan forvente et meget alsidigt program, skriver arrangørerne.

I flere end 35 år har Mandskoret Sønderborg arrangeret denne koncert. De første år i Musikhuset på Skovvej og siden 2008 i Alsion.

Artiklen fortsætter under annoncen

Medvirkende kor

Ulkebølkoret, Midtalskoret, Sydals Koret, Kværskoret, Mandskoret Sønderborg, Vokalisterne, Broager Egnskor, Alskoret Sønderborg, Danebodkoret, Kor 92 og Nordborg Gospelkor.

For at et arrangement af den størrelse kan lade sig gøre, , så er der brug for støtte. Vi er vi glade for at vi fik den fra Linak A/S, Bitten og Mads Clausen Fonden, Sønderborg Kommune og DOF.

Koncerten begynder kl. 19.

Billetter købes ved indgangen fra kl. 18.

13. juni 2024 Augustenborg, Politik

Rammerne for Sundhedshus Augustenborg er ved at være på plads

13. juni 2024 Augustenborg

Det tidligere rådhus i Augustenborg skal være Sundhedshus og bliver dermed bolig for et stærkt sundhedstilbud, der vil give masser af fordele for borgerne i byen. Rammerne for selve driften af Sundhedshus Augustenborg er ved at falde på plads, og det samme er lejerne i sundhedshuset. Sønderborg Kommune har nemlig haft dialogmøde med ni sundhedsaktører, […]

Læs mere...