SønderborgNYT: Annoncer koster ikke en formue

7. september 2015 Sundeved

sønderborgnytKom i nærkontakt med dine lokale kunder i Sønderborg via web og mobil.

Med flere end 47.000 unikke læsere pr. måned har SønderborgNYT etableret sig som Sønderborgs andet største nyheds-netmedie i Sønderborg kommune. Og SønderborgNYT er et populært nyheds net medie, når flere end 7.800 læsere følger med i stort og småt om Sønderborg via Facebook og flere end 260 følger med på Twitter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du er altid velkommen til at kontakte SønderborgNYT og høre mere om vores mange annoncerings muligheder ligesom vi gerne udarbejder et oplæg, der er afstemt efter dine ønsker til effekt og budget.

Kontakt SønderborgNYTs salgsafdeling på telefon 31 10 78 87 og få en snak om mulighederne med Michael Kjær eller skriv til michael@sonderborgnyt.dk.

Billigere end du trorNY-KONTAKT-47000

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er en myte, der er dyrt at annoncere – og du finder priserne for at nå SønderborgNYTS godt 47.000 trofaste læsere HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

home i Sønderborg solgte huse for tre generationer

30. juli 2021 Erhverv

home i Sønderborg har på kort tid solgt boliger for tre generationer – og det hele startede med, at Steen Breum Damgaard fik øje på  et hus, som home havde til salg. “Huset ligger på Kobberholm og jeg ringede til home, hvor jeg kom i kontakt med Jacob Lyng Nielsen, som tilbød at komme med […]

Læs mere...