SønderborgNYT: Annoncer koster ikke en formue

7. september 2015 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

sønderborgnytKom i nærkontakt med dine lokale kunder i Sønderborg via web og mobil.

Med flere end 47.000 unikke læsere pr. måned har SønderborgNYT etableret sig som Sønderborgs andet største nyheds-netmedie i Sønderborg kommune. Og SønderborgNYT er et populært nyheds net medie, når flere end 7.800 læsere følger med i stort og småt om Sønderborg via Facebook og flere end 260 følger med på Twitter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du er altid velkommen til at kontakte SønderborgNYT og høre mere om vores mange annoncerings muligheder ligesom vi gerne udarbejder et oplæg, der er afstemt efter dine ønsker til effekt og budget.

Kontakt SønderborgNYTs salgsafdeling på telefon 31 10 78 87 og få en snak om mulighederne med Michael Kjær eller skriv til [email protected].

Billigere end du trorNY-KONTAKT-47000

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er en myte, der er dyrt at annoncere – og du finder priserne for at nå SønderborgNYTS godt 47.000 trofaste læsere HER

22. april 2024 Erhverv, Gråsten

Gråsten Maskinservice lavede et kalkuleret underskud

22. april 2024 Erhverv

De store toneangivende danske virksomheder bliver fremover udsat for krav, som de helt naturligt sender videre til de virksomheder, de samarbejder med. Kan virksomhederne ikke leve op til kravene, mister de ordre, og opgaven går videre til en konkurrent. Det er den verden Gråsten Maskinservice befinder sig i. Gråsten Maskinservice har igennem de seneste tre […]

Læs mere...