SønderborgNYT fulgte med i klargøringen til Food Festival – se tv-indslaget

20. september 2019 Augustenborg

Fredag var der rigtigt travlt i Augustenborg Hallerne, hvor der er 39 stadeholdere skal have gjort klar til Brugsen for Als og Sundeveds Food Festival.

Fredag eftermiddag var SønderborgNYT indenfor i hallen, hvor vi fik en rundvisning og snak med salgschef Karsten Hansen fra den lokale brugsforening.

Brugsen for Als og Sundeved er vært for den store Food Festival i Augustenborg Hallerne, hvor der skal være omkring 40 stande, som gæsterne kan gå på opdagelse i både lørdag og søndag mellem 10 og 16.

Artiklen fortsætter under annoncen

Brugsen for Als og Sundeved har også selv en række stande på festivallen.

“De gæster, der medlem hos Coop, kommer gratis ind, mens andre skal betale 25 kroner”, siger salgschef Karsten Hansen.

SønderborgNYT har også en stand på Food Festival og vil begge dage sende masser af live-indslag fra Food Festival og dem kan du følge på SønderborgNYTs Facebookside.

Se tv-indslaget med salgschef Karsten Hansen HER på LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Bitzer Electronics gør grøn omstilling nemmere for medarbejderne

10. december 2022 Erhverv

Bitzer Electronics har installeret ladestandere, så medarbejdere og gæster har mulighed for at lade deres el- eller hybridbil imens de er på arbejde eller besøg og det har flere effekter end blot én. Det skriver ProjectZero. Virksomheden har tre 22kW ladestandere med to ladeudtag i hver, dermed seks lademuligheder og en af medarbejderne der både […]

Læs mere...