SønderborgNYT justerer – fremover bliver det lettere at finde rundt på siden

9. november 2020 Erhverv

I denne uge sker der en mindre justering af SønderborgNYTs navigation – altså på den måde du finder rundt på vores hjemmeside.

Fremover finder du i toppen af hjemmesiden – og på vores mobilplatform – fire menupunkter:

NYHEDER, hvor vi har samlet alle vores nyheder – alt som du kender fra i dag – med aktuelle nyheder, informationer og andet fra Sønderborg-området og menupunktet fungerer også som ’hjem til forsiden’.

Artiklen fortsætter under annoncen

TV, hvor du kan se – eller gense – alle vores web-tv indslag, præsenteret efter nyheds-og emnekategorier så du nemt og enkelt kan gå på opdagelse i vores flere end 450 tv-fortællinger, som vi har sendt siden 2016.

GALLERIER, hvor du finder vores mange billedgallerier fra events, virksomheder og arrangementer i Sønderborg-området, som vi løbende dækker med foto-apparatet.

DEBAT, hvor alle jeres mange debatindlæg fremover er placeret – og dem er vi rigtig glade for at modtage, fordi vi mener, at netop den helt lokale debat er vigtig for det lokale demokrati.

Vi justerer navigationen løbende de kommende dage, så ind imellem vil hjemmesiden og mobilplatformen se lidt underlig ud, men vi forventer at alt er helt på plads i løbet af ugen.

Vi håber, Kære Læser, at du finder vores justering af navigationen brugbar.

Hilsen Ole og Michael

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Iskonditoriet har brug for hurtig hjælp for at vinde titlen: Danmarks Bedste Ishus

14. april 2021 Erhverv

I afstemningen, som Opdag Danmark har lavet for at kåre Danmarks Bedste Ishus, ligger Fjellerup Vaffelbageri klart i spidsen med 4570 stemmer og Iskonditoriet i Sønderborg er nummer to med 3817 stemmer. Konkurrencen slutter i dag, onsdag klokken 16 – så er du fan af Sønderborgs Iskonditoriet, så har du frem til klokken 16 til […]

Læs mere...