SønderborgNYT laver Facebook TV-vælgermøde den 20. november

12. november 2017 KV2017

Dagen inden valgstederne åbner, har SønderborgNYT Facebook-vælgermøde, hvor samtlige opstillede partier og lister til kommunalvalget er inviteret til at deltage i en række TV-transmitterede udsendelser, som sendes på SønderborgNYTs Facebookside.

STIL DINE SPØRGSMÅL HÈR TIL:

Du kan også sende dine spørgsmål via mail til redaktion@sonderborgnyt.dk.

Hvert parti eller liste får 30 minutters TV-tid med overskriften ’Hvorfor skal jeg stemme på dit parti eller din liste?’ med afsæt i to mærkesager, som partier eller listen selv har valgt og herefter vil det være spørgsmål fra SønderborgNYTs læsere som resten af tiden bruges på.

Artiklen fortsætter under annoncen

TV-transmissionerne starter mandag den 20. november fra klokken 08:15 og vises frem til klokken ca. 18:30 på SønderborgNYTs Facebookside.

Og vi lægger vægt på, at alle SønderborgNYTs læsere kan stille spørgsmål til de inviterede partier og lister via SønderborgNYTs Facebookside og spørgsmål kan komme fra såvel borgere som politiske venner og politiske modstandere.

Følg derfor med på SønderborgNYTs Facebookside fra i morgen mandag, hvor vi åbner op for at stille spørgsmål til de to første opstillede partier og lister.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk