SønderborgNYT laver Facebook TV-vælgermøde den 20. november

12. november 2017 KV2017 Skrevet af: Michael Kjær

Dagen inden valgstederne åbner, har SønderborgNYT Facebook-vælgermøde, hvor samtlige opstillede partier og lister til kommunalvalget er inviteret til at deltage i en række TV-transmitterede udsendelser, som sendes på SønderborgNYTs Facebookside.

STIL DINE SPØRGSMÅL HÈR TIL:

Du kan også sende dine spørgsmål via mail til [email protected].

Hvert parti eller liste får 30 minutters TV-tid med overskriften ’Hvorfor skal jeg stemme på dit parti eller din liste?’ med afsæt i to mærkesager, som partier eller listen selv har valgt og herefter vil det være spørgsmål fra SønderborgNYTs læsere som resten af tiden bruges på.

Artiklen fortsætter under annoncen

TV-transmissionerne starter mandag den 20. november fra klokken 08:15 og vises frem til klokken ca. 18:30 på SønderborgNYTs Facebookside.

Og vi lægger vægt på, at alle SønderborgNYTs læsere kan stille spørgsmål til de inviterede partier og lister via SønderborgNYTs Facebookside og spørgsmål kan komme fra såvel borgere som politiske venner og politiske modstandere.

Følg derfor med på SønderborgNYTs Facebookside fra i morgen mandag, hvor vi åbner op for at stille spørgsmål til de to første opstillede partier og lister.

22. juli 2024 Kultur, Nordborg

Der er plads til flere til ringriderfesten i Guderup

22. juli 2024 Kultur

Søndag er der ringridning i Guderup og dagen begynder med et rytteroptog, som starter klokken 11:30. Klokken 12 åbner telte, boder og Als Udlejnings legeland på pladsen – og frem til klokken 14 er der gratis sildebord til de, der køber en øl eller en sodavand. Omkring klokken 16 er der kongeomridning og klokken 17:15 […]

Læs mere...