SønderborgNYT og Vores Sønderborg går sammen om ‘Facebook Live-Shopping’ på torsdag

22. januar 2021 Erhverv

Deltag i Vores Sønderborg og SønderborgNYTs direkte ’Facebook Live-Shopping’ på torsdag, hvor du kan ‘shoppe amok’ fra klokken 19:00 og frem til klokken 20:30 og samtidig bakke op om de lokale detailbutikker i Sønderborg.

”Vi tænker nyt og prøver at gøre tingene anderledes og virtuelt, så vores medlemmer kommer så godt gennem Corona-nedlukningen som muligt og jeg håber, at rigtig mange vil bakke op omkring vores ’Facebook Live-Shopping’ på torsdag, for der er virkelig brug for opbakning til vores lokale detailbutikker”, siger Axel Nielsen, citymanager hos Vores Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Konkret besøges fem forskellige butikker i hver af de tre direkte web-tv-udsendelser, som bliver sendt torsdag aften på SønderborgNYTs Facebookside. Hver butik præsenterer en række produkter og gode tilbud og via Facebook, kan seerne købe de præsenterede varer med et JA TAK + varens navn og får man en ’thumbs up’, er varen købt.

”Da Vores Sønderborg foreslog dette nye tiltag, slog vi til med det samme. Vi vil rigtig gerne bakke op omkring de lokale detailbutikker, fordi detailhandlen er så vigtig for at kunne skabe en levende og attraktiv by for sønderborgensere og turisterne”, siger Michael Kjær fra SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Torsdag aften er han den virtuelle vært, når de lokale butikker besøges i den direkte web-tv-udsendelse.

Corona-lukningen har på mange måder allerede forandret det lokale byliv og en tur gennem Perlegade og Jernbanegade vidner om, at detailhandlen er på vågeblusset.

”Mange butikker har stadig åbent for ’fjernsalg’, blandt andet via Facebook, men der er brug for, at butikkerne bliver koblet sammen med kunderne og det kan vi gøre med dette initiativ, hvor SønderborgNYTs mange Facebook-følgere forhåbentligt vil bakke op og skabe livsnødvendig omsætning hos vores detailbutikker”, siger Axel Nielsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

SønderborgNYTs Facebook side følges af flere end 24.500 sønderborgensere og er blandt de mest benyttede Facebooksider i Sønderborg.

”Jeg er rigtig spændt på, hvordan sønderborgenserne tager i mod initiativet, men jeg tror – og håber på – at rigtig mange vil bakke op og købe ’røven ud af bukserne’, så vores lokale detailbutikker kan få en tiltrængt saltvandsindsprøjtning i form af en flot omsætning”, siger Michael Kjær.

Du kan følge med på SønderborgNYTs Facebookside torsdag den 28. januar fra klokken 19:00.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Politik

Kulturnatten skal organiseres på en anden måde

2. februar 2023 Kultur

Kultur & Idrætsnatten har været organiseret på samme måde siden 1997 og nu synes de folkevalgte i Udvalget for Kultur, Idræts og Medborgerskab, at det skal gøres anderledes. “Vi vil gerne have, at Kulturnatten breder sig op i midtbyen og også, at den involverer handlen”, siger udvalgsformand Christel Leiendecker til SønderborgNYT. I de tidligere år […]

Læs mere...