SønderborgNYTS Facebook: I aften er der gode tilbud fra fem lokale butikker

28. januar 2021 Erhverv

Viller, Huset Torre, Vinspecialisten, Change og Schlott er med i Vores Sønderborg og SønderborgNYTs direkte ’Facebook Live-Shopping’ i aften, hvor du kan ‘shoppe amok’ fra klokken 19:00 og frem til klokken 20:30 og samtidig bakke op om de lokale detailbutikker.

“Jeg har fundet tøj fra den nye, smarte forårskollektion frem og der kommer nogle rigtigt gode tilbud”, siger butiksejer Sanne Viller, der savner at se sine kunder, til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Selvfølgelig ville jeg allerhelst have, at butikkerne slet ikke var ramt af nedlukning, men gør man en indsats, så er det muligt at få en rimelig omsætning”, siger Rikke Torré, som glæder sig til at vise Huset Torrés varer frem i SønderborgNYTs Live-Shopping-udsendelse i aften.

Rikke Torré fortæller, at hun på sin egen Facebookside lægger små videoer op, hvor hun viser eksempelvis tøj og fortæller om det.

“Min erfaringer, at man skal forberede sig grundigt og har man det, så er det ret enkelt at optage en vidoe og lægge den på”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan også være med når Vores Sønderborg og SønderborgNYT holder Facebook Live-Shopping klokken 19:00 på SønderborgNYTs Facebookside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 COVID-19, Sønderborg

Stadig fald i antallet af Corona-smittede

28. november 2021 COVID-19

Dagens tal fra Statens Serum Institutut viser, at der nu er 306 personer i Sønderborg Kommune, som er smittet med Corona og det er et lille fald på 24 siden lørdag. Den seneste uge har 14.304 lokale taget en pcr-test og 2,13 procent af dem fik et ‘positivt’ resultat. Mandag genindføres brugen af mundbind flere […]

Læs mere...