SønderborgNYTs sidste Live-Shopping fik besøg

17. februar 2021 Erhverv

Det var en fantastisk fin opbakning fra læsere og seere på SønderborgNYTs Facebookside, da der onsdag aften blev sendt Live-Shopping for – indtil videre – sidste gang.

Der blev lagt fra land hos Jacob Nielsen & Søn, hvor du stadig har mulighed for at shoppe i de gode tilbud. De gælder nemlig frem til mandag.

Herfra gik turen til Matas, hvor alle kunderne får en håndsprit med i posen, når de henter deres varer – og derfra var det den nystartede Janne K, hvor TV Syd også deltog.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ifølge deres reporter, Henrik Skovgaard, så er det interessant, at SønderborgNYT – gennem samarbejde med Vores Sønderborg – ikke bare opfordrer til, at folk støtter, men selv aktivt gør noget for at hjælpe.

Herefter blev der vist smarte sko i Skoringen i Perlegade – og der er en af de mange, som bestilte sko, som er så heldig at få et gavekort på 500 kroner med i posen, når skoene hentes.

Udsendelsen sidste besøg var hos in mood, hvor deres mange – og virkeligt gode tilbud – blev præsenteret af en ung dame, som virkeligt kender de varer, som hun har mellem hænderne.

Var du ikke så heldig, at du fik bestilt nogle af de ekstra gode tilbud, der var med i udsendelsen, så kan du bruge rabatkoden LIVE20 og få 20 procent på de helt nye forårsvarer, som er på butikkens hjemmeside, in-mood.com

Du kan se eller gense SønderborgNYTs udsendelse her.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk