Sønderborgs beredskabschef bliver beredskabsdirektør i Aabenraa

25. januar 2021 Erhverv

Fra marts hedder beredskabschefen i Sønderborg ikke længere Holger Rostgaard Andersen. Han har nemlig fået jobbet som Brand & Redning Sønderjyllands beredskabsdirektør i Aabenraa.

Holger Rostgaard Andersen har bred erfaring med netop beredskabsarbejde. Ud over, at han lige nu er beredskabschef i Sønderborg, så har han også været operativ chef i netop Brand & Redning Sønderjylland.

“Som jeg sagde til brandfolkene her i morges, så har det ikke været nogen let beslutning at sige ja tak til jobbet i Aabenraa, men det er sådan en chance, som man kun får én gang”, siger Holger Rostgaard Andersen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

I de seneste 18 måneder er der sket store fremskridt i Brand og Redning i Sønderborg.

“Vi har fået en bedre økonomi, trivslen er blevet bedre og samarbejdet med alle de frivillige brandværns gæve gutter er rigtigt godt”, siger Holger Rostgaard Andersen.

“Allerede her i dag sætter vi gang i processen med at finde en ny beredskabschef”, siger direktør Bjarke Eriksen fra Teknik- og Miljøforvaltningen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. december 2021 Kultur, Sønderborg

Synnejysk stand-up i Alsion

2. december 2021 Kultur

Christoffer Brodersen og Kalle & Kloj – Lars Thiesgaard og Chresten Speggers – vender tilbage til Alsion med en ny udgave af ’En synnejysk eftermiddag’ søndag den 20. marts kl. 15.00 I første afdeling vil Christoffer Brodersen underholde med sine viser og sange – og får også besøg af en special guest star. Efter pausen […]

Læs mere...