Sønderborgs folkeskole-elever bedst i Sønderjylland

3. februar 2016 Uddannelse

Tirsdag lancerede Undervisningsministeriet et nyt digitalt værktøj, hvor forældre, skoleledere og andre interesserede kan sammenligne samtlige danske grundskoler. skole

“Formålet er at skabe åbenhed om skolernes resultater på en brugervenlig måde. Det er et udviklingsværktøj, der skal hjælpe skolerne til at opnå bedre resultater og klæde forældre, elever, lærere og ledere bedre på til at tale sammen om udfordringerne”, siger Ellen Trane Nørby.

Artiklen fortsætter under annoncen

I alt syv parametre indgår ifølge TV2 Nyhederne i beskrivelserne af skolerne – heriblandt karaktergennemsnit og trivsel. Du kan selv gå på opdagelse i Undervisningsministeriets digitale værktøj ved at klikke her. 

Skolerne i Sønderborg har det højeste karaktergennemsnit i Sønderjylland og det glæder mindst to af byrådets folkevalgte.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er måske ikke kongerigets klogeste i Sønderborg Kommune, men et markant løft i karaktergennemsnittet betyder

Tage Petersen glæder sig over, at folkeskolerne gør børn klogere.

Tage Petersen glæder sig over, at folkeskolerne gør børn klogere.

Artiklen fortsætter under annoncen

at vore unge mennesker nu får de højeste karakterer i Sønderjylland. Succeser har mange fædre, men først og fremmest tillykke til elever og lærere med det flotte resultat”, skriver Tage Petersen fra Venstre.

Socialdemokraternes Helge Larsen er også på banen:

“Folkets skoler i vores kommune er altså attraktive og i høj grad konkurrencedygtige. Husk det kære forældre, når de små skal i skole”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. januar 2022 Politik, Sønderborg

Hans Peter Toft glæder sig over 1000 nye Dansk Folkeparti-medlemmer

25. januar 2022 Politik

Fra formandsvalget i Dansk Folkeparti sluttede søndag eftermiddag og frem til mandag klokken 19 fik Dansk Folkeparti godt 1000 nye medlemmer. “Det er altså dejligt, at der er flere, som melder sig ind i partiet”, siger lokalformand Hans Peter Toft til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at der fra centralt hold i partiet er blevet ringet […]

Læs mere...