Sønderborgs konservative har fået ny formand

27. januar 2016 Politik

Onsdag aften fik Konservative i Sønderborg Søren Barkmann Andresen som formand.

Trine Lindén og Søren Barkmann byttede bestyrelsesposter.

Trine Lindén og Søren Barkmann byttede bestyrelsesposter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det skete på generalforsamlingen, hvor den afgående formand Trine Lindén fortalte vælgerforeningen, at det kniber med tiden til at passe formandsposten.

Hun afløses på posten af en politisk erfaren mand.

“Jeg har tidligere været med KU og har så holdt en pause fra politik, indtil jeg meldte mig ind i Konservative i 2011”, siger Søren Barkmann Andresen til SønderborgNYT. Han har erfaringer med at arbejde med organisation og det er lige det, som en formand for en vælgerforening skal.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Trine Lindén skal holde kommunikationen mellem medlemmerne kørende og det er jo lige hendes spidskompetence”, siger Søren Barkmann Andresen, der byttede stol med Trine Lindén, så hun nu er næstformand.

Opstillingsmøde og cafeer

I løbet af 2016 vil Konservative samle foreningens godt 100 medlemmer til et opstillingsmøde.

“De medlemmer, der gerne vil stille op, skal fortælle, hvad det er, de vil med en byrådstaburet og lidt om dem selv og deres baggrund”, siger Søren Barkmann. Hos de Konservative er det vælgerforenings medlemmer, der afgør konservative 1kandidaternes placering.

“Vælgerforeningens medlemmer stemmer så på kandidaterne – og den person, der får flest stemmer, bliver spidskandidat og de øvrige kommer på listen i den rækkefølge, som de får stemmer til”, siger Søren Barkmann Andresen.

Inden vi kommer til opstillingsmødet, så skal der igen holdes nogle politiske cafémøder, hvor vi vil tage rundt og diskutere forskellige emner.

“Vi er ikke klar med indholdet til cafémøderne endnu, men det bliver vi”, siger Trine Lindén.

Resten af holdetkonservative

Artiklen fortsætter under annoncen

De øvrige bestyresesmedlemmer er: Tine Kjeldsen, Tine Spile, Søren Tylvad, Ken Lassen og Ole W. Stenshøj. Suppleanter er Ken Julius Pedersen og Lars Karlsen, som er ny.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Vil du med i Ældrerådet?

19. juni 2021 Samfund

Der er valg til Ældrerådet tirsdag den 16. november og fordi de fleste af de nuværende medlemmer ikke genopstiller, er der brug for nye kandidater. Ældrerådets formand, Karin Dalager, er en af dem, der har valgt at sige stop: ”Jeg har været med i otte år og i alle årene været formand. Det er utroligt […]

Læs mere...