Sønderborgvirksomheden Invector Solutions er solgt

21. januar 2021 Erhverv

Odense-virksomheden Egatec har overtaget alle aktiver i Invector Solutions.

Overtagelsen drejer sig om alle Sønderborg-selskabets aktiver, såsom kundekartoteker, immaterielle rettigheder, tegninger, beskrivelser samt al dokumentation, serviceprotokoller og styringer fra samtlige leverede projekter i Invector Solutions-regi.

Det skriver Metal Supply

Opkøbet skete 1 januar.

Når igangværende projekter er færdiggjort, indstiller Sønderborg-virksomheden i samme ombæring aktiviteten og lukker produktionen i Sønderborg, hvor virksomheden har haft seks medarbejdere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Invector Solutions har beskæftiget sig med konstruktion og fremstilling af interne transportsystemer og automatiserede maskiner, og de nye kompetencer giver Egatec er bredere pallette af end-of-line-løsninger – ikke mindst håndtering af større emner.

Læs hele artiklen på Metal Supply.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Politik

Kulturnatten skal organiseres på en anden måde

2. februar 2023 Kultur

Kultur & Idrætsnatten har været organiseret på samme måde siden 1997 og nu synes de folkevalgte i Udvalget for Kultur, Idræts og Medborgerskab, at det skal gøres anderledes. “Vi vil gerne have, at Kulturnatten breder sig op i midtbyen og også, at den involverer handlen”, siger udvalgsformand Christel Leiendecker til SønderborgNYT. I de tidligere år […]

Læs mere...