Sønderborgvirksomheden Invector Solutions er solgt

21. januar 2021 Erhverv

Odense-virksomheden Egatec har overtaget alle aktiver i Invector Solutions.

Overtagelsen drejer sig om alle Sønderborg-selskabets aktiver, såsom kundekartoteker, immaterielle rettigheder, tegninger, beskrivelser samt al dokumentation, serviceprotokoller og styringer fra samtlige leverede projekter i Invector Solutions-regi.

Det skriver Metal Supply

Opkøbet skete 1 januar.

Når igangværende projekter er færdiggjort, indstiller Sønderborg-virksomheden i samme ombæring aktiviteten og lukker produktionen i Sønderborg, hvor virksomheden har haft seks medarbejdere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Invector Solutions har beskæftiget sig med konstruktion og fremstilling af interne transportsystemer og automatiserede maskiner, og de nye kompetencer giver Egatec er bredere pallette af end-of-line-løsninger – ikke mindst håndtering af større emner.

Læs hele artiklen på Metal Supply.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...