Sønderjyllands Revision optager to nye partnere

18. august 2022 Erhverv
Nye partnere i Sønderjyllands Revision. Pressefoto
Nye partnere i Sønderjyllands Revision. Pressefoto

Sønderjyllands Revision, der er landsdelens største revisionsfirma med afdelinger i Sønderborg, Aabenraa og Padborg, styrker sin organisation og optager to statsautoriserede revisorer som partnere og medejere af selskabet, der beskæftiger knap 80 medarbejdere. Revisionsselskabet indgår sammen med over 20 andre lokalt forankrede revisionsfirmaer i RevisorGruppen Danmark, der samlet set er landets tredjestørste revisionsselskab kun overgået af et par internationale selskaber.

”Organisationens størrelse og ledelsesmæssige kompetence er afgørende for vores evne til at betjene eksisterende og nye kunder, men har også betydning for vores muligheder for at tiltrække nye kvalificerede medarbejdere. Jo større et firma jo større er mulighederne for at arbejde med mangeartede opgaver og være tæt på vores kunder. Nærhed og tilgængelighed vægter mulige kandidater højt. Det får de hos os”, siger statsautoriserede revisor Maj Kirkegaard Rotne i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sammen med Jesper Rosenvinge bliver hun partner og medejer af Sønderjyllands Revision. Maj Kirkegaard Rotne med base i Sønderborg og Jesper Rosenvinge med udgangspunkt fra Aabenraa-afdelingen.

Med de to nye partnere har Sønderjyllands Revision ni partnere. Det er Søren Kring og Claus Thomsen i Padborg, Niels Chr. Schjøth, Flemming Callesen, Flemming Smidt Jensen og Maj Kirkegaard Rotne i Sønderborg og Jesper Rosenvinge, Mads Klausen og Michael Johansen i Aabenraa.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...