Sønderjyllands Symfoniorkester inviterer til Julegalla

29. november 2022 Kultur
Konservatoriets Pigekor Esbjerg. Pressefoto
Konservatoriets Pigekor Esbjerg. Pressefoto

Julen banker så småt på døren og traditionen tro spiller Sønderjyllands Symfoniorkester op til en musikalsk fest med årets julegallakoncert. Koncerten finder sted torsdag den 8. december kl. 19.30 i koncertsalen i Alsion.

Og det er herlig musik bliver der leveres til årets julegallekoncert med Sønderjyllands Symfoniorkester.

Med sangsolisten Johanne Milland og Konservatoriets Pigekor Esbjerg er vejen banet for en skøn koncert, hvor der opføres værker af blandt andre Tjajkovskij, Prokofiev og Mendelssohn, skriver Sønderjyllands Symfoniorkester.

Artiklen fortsætter under annoncen

Konservatoriets Pigekor Esbjerg tæller omkring 50 sangglade og musikalske piger i alderen 12–19 år, som kommer fra Esbjerg og omegn. Korets opgaver er mangeartede – alt fra radio- og tv-udsendelse, til cd-udgivelser og koncerter i lande som USA, Canada, Sydkorea, Kina, Uruguay og Afrika.

Med denne kombination af indlevende og karismatisk ledelse, smuk sang og talentfulde unge korsangere er sejlene i høj grad sat til en magisk julegallakoncert og julemåneden kan sættes i gang.

Du finder din billet på HER på Symfoniorkestrets hjemmeside.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Nordborg, Samfund

Kom en tur i svømmehallen og prøv LivredderPatruljens udstyr

4. februar 2023 Nordborg

Kom og vær med, når Nordals Idrætscenter og Humlehøj-hallerne får besøg af TrygFondens LivredderPatrulje den 15. februar i vinterferien. Sammen med svømmehallens egne livreddere sætter LivredderPatruljen gang i sjove og udfordrende vandaktiviteter og viser blandt andet, hvordan man redder sig selv og andre i vandet, skriver Trygfonden. Alle svømmehallens gæster er velkomne til at være […]

Læs mere...