Sønderjyllands Symfoniorkester klar med et brag af en koncert

15. januar 2022 Kultur

Det bliver med et brag af en koncert, når vi igen slår dørene op til koncertsalen i næste uge.

Det fortæller Sønderjyllands Symfoniorkester.

Koncerten finder sted torsdag i Koncertsalen Alsion, Sønderborg og er p.t. udsolgt, fordi vi i øjeblikket afventer de endelige retningslinjer for publikum i salen.

Vi spiller et helt igennem spektakulært program med Stravinskijs Blæsersymfonier, Bartóks Koncert for to klaverer, slagtøj og orkester, Unsuk Chins Forspil til 5. scene i operaen Alice in Wonderland, Chin er modtager af Léonie Sonnings Musikpris 2021 og sidst men ikke mindst spiller vi Stravinskijs Petrusjka, 1947-version.

Artiklen fortsætter under annoncen

Koncerten dirigeres af Ryan Bancroft, der for nylig er annonceret som chefdirigent for det kongelige orkester i Stockholm, Kungliga Filharmonikerna fra sæson og vi glæder os til at spille sammen med hele fire solister i Bartóks koncert: De to pianister Maria Eshpai og Jakob Alsgaard Bahr samt vores to egne slagtøjsspillere: Henrik Termansen og Henrik Cornelius Hansen.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
3. juni 2023 Sønderborg, Debat

Debat: Avnbøløsten-borgerne holder Venstres byrådsgruppe op på vindmølle-løfter

3. juni 2023 Sønderborg

I onsdags var der mødt adskillige mennesker fra Avnbøløsten op ved Rådhuset, hvor de demonstrerede imod Byrådets planer om, der skal stilles vindmøller op i deres lokalområde. I Byrådssalen fik de lov til at stille et spørgsmål til Byrådet – og spurgte om Venstre og Socialdemokratiet havde tænkt sig at holde deres løfter. Svaret de […]

Læs mere...