Sønderjyllands Symfoniorkester klar med et brag af en koncert

15. januar 2022 Kultur

Det bliver med et brag af en koncert, når vi igen slår dørene op til koncertsalen i næste uge.

Det fortæller Sønderjyllands Symfoniorkester.

Koncerten finder sted torsdag i Koncertsalen Alsion, Sønderborg og er p.t. udsolgt, fordi vi i øjeblikket afventer de endelige retningslinjer for publikum i salen.

Vi spiller et helt igennem spektakulært program med Stravinskijs Blæsersymfonier, Bartóks Koncert for to klaverer, slagtøj og orkester, Unsuk Chins Forspil til 5. scene i operaen Alice in Wonderland, Chin er modtager af Léonie Sonnings Musikpris 2021 og sidst men ikke mindst spiller vi Stravinskijs Petrusjka, 1947-version.

Koncerten dirigeres af Ryan Bancroft, der for nylig er annonceret som chefdirigent for det kongelige orkester i Stockholm, Kungliga Filharmonikerna fra sæson og vi glæder os til at spille sammen med hele fire solister i Bartóks koncert: De to pianister Maria Eshpai og Jakob Alsgaard Bahr samt vores to egne slagtøjsspillere: Henrik Termansen og Henrik Cornelius Hansen.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Antallet af lokale Corona-smittede er 2500

23. januar 2022 COVID-19

Siden lørdag eftermiddag er antallet af Corona-smittede i Sønderborg Kommune steget med 144, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona – ifølge Statens Serum Institut – nu er oppe på 2500. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 42.018 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – […]

Læs mere...