Sønderjysk Forsikring åbner telemarketingafdeling i Sønderborg (er besat)

20. august 2018 Erhverv

Stillingen er blevet besat og kan ikke længere ansøges

Den 3. september 2018 åbner Sønderjysk Forsikring en ny telemarketingafdeling i filialen på Ulkebøldam i Sønderborg og skaber 20 nye deltidsarbejdspladser.

”Vi har valgt at åbne i Sønderborg, fordi der er mange uddannelsesinstitutioner i området, hvorfra vi forhåbentlig kan tiltrække nogle unge mennesker der har lyst til et job ved siden af studierne – eller flexjobbere, efterlønnere, pensionister og andre, der har lyst til et ekstra aftenjob”, fortæller Sønderjysk Forsikrings salgsdirektør, Claus Dam, til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

De nye medarbejdere skal arbejde med at booke møder til Sønderjysk Forsikrings assurandører og vil typisk skulle arbejde ca. 8 timer om ugen fordelt på 2 aftenener i hverdagene i tidsrummet 16.00-20.00.

En del af Sønderjysk Forsikrings strategiplan mod 2020 er at gøre selskabet til en af Danmarks bedste arbejdspladser og i august 2017 modtog selskabet A Great Place to Work®-certificeringen. Sønderjysk Forsikring har eksisteret i snart 160 år med hovedkontor i Aabenraa og filialer i Sønderborg, Tønder, Aabenraa, Haderslev, Esbjerg, Kolding og Odense.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du er interesseret i et deltidsjob som telemarketingmedarbejder hos Sønderjysk Forsikring i filialen i Sønderborg kan du læse mere om stillingen hér.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk