Sønderjysk Forsikring investerer i fremtiden

22. marts 2018 Erhverv

En vækst på 8,9 procent i præmieindtægten i 2017 viser med tydelighed, at investeringerne i udbygningen af markedsområder, salgsaktiviteter og modernisering af filialerne giver resultater.

”En vækst på 8,9 procent i præmieindtægten viser klart, at kunderne vælger os til. Vi har taget imod mere end 6.100 nye kunder i 2017, og det glæder os naturligvis at kunne byde så mange nye kunder velkommen” siger adm. direktør Frank Abel i en pressemeddelelse.

Forsikringsdriften gav et overskud på 8,9 mio. kr. mod 17,6 mio. kr. sidste år.

Artiklen fortsætter under annoncen

”2017-resultatet er i vid udstrækning præget af større investeringer i selskabets fremtid. Udbygning og modernisering af selskabets filialnet, styrkelse af salgsaktiviteter samt implementering af ny IT-platform”, siger Frank Abel og fortsætter:

”Selvom resultatet af forsikringsdriften er lavere end sidste år, gemmer der sig bag tallene en særdeles god og sund forsikringsforretning”.

2017 blev rent investeringsmæssigt et år, hvor der var mulighed for gode afkast på de finansielle markeder. Det samlede investeringsresultat på 14,3 mio. kr. er påvirket af nedskrivninger af selskabets investeringsejendomme.

Artiklen fortsætter under annoncen

”2017 har været et lidt blandet år for Sønderjysk Forsikring”, siger Frank Abel og forsætter:

”Vi har god grund til at glæde os over, at vi har en god og sund forsikringsforretning med en vækst, der ligger væsentligt over markedsgennemsnittet. Overordnet er vi tilfredse med det samlede resultat for året – der blev et overskud på 16,9 mio. kr. efter skat – set i lyset af de engangsinvesteringer, der er foretaget i 2017”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. januar 2022 Kultur, Sønderborg

Hør historien om de gamle gårde og huse i Ulkebøldam

26. januar 2022 Kultur

Biblioteket har inviteret Helmer Sander-Larsen fra Lokalhistorisk Arkiv Ulkebøl til Multihuset Ulkebøl, hvor han på tirsdag klokken 16:30 vil fortælle om historien om gamle gårde og huse i Ulkebøldam. Du kommer til at høre om ejendommene og om de mennesker, der har boet der. Det skriver biblioteket i en pressemeddelelse. Helmer Sander-Larsen, som er fra […]

Læs mere...