Sønderjysk Forsikring og Global Forsikring Agentur i landsdækkende samarbejde

15. oktober 2019 Erhverv

I kølvandet på Sønderjysk Forsikrings seneste udmelding omkring nye partnerskabsaftaler, melder forsikringsselskabet nu, at man har indgået en partnerskabsaftale med Global Forsikring Agentur, hvilket betyder at Sønderjysk Forsikring bliver coverholder for Global Forsikring Agentur.

Global Forsikring Agentur er et landsdækkende dansk forsikringsagentur med base i Karlslunde, som formidler forsikringer enten direkte eller via samarbejdspartnere. Samarbejdet betyder, at Global Forsikring Agentur varetager salg, policeadministration og kundeservice, mens Sønderjysk Forsikring leverer risikoafdækning, forsikringsprodukter og skadebehandling.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Denne aftale er helt i tråd med den tidligere udmeldte strategi med ønsket om at indgå landsdækkende partnersamarbejder”, siger administrerende direktør Frank Abel i en pressemeddelelse fra Sønderjysk Forsikring.

”Vi ser mange spændende muligheder i dette samarbejde, da Global Forsikring Agentur håndterer indtegningsfasen på en anderledes, forenklet og intelligent måde”, siger forsikringsdirektøren videre.

Siden 2014 har Global Forsikring Agentur udstedt flere end 15.000 bilforsikringer til private og erhvervskunder. Målet for samarbejdet er også at udvide palletten til at omfatte erhvervsprodukter i nærmeste fremtid, således at Global Forsikring Agentur kan udbyde disse til de erhvervskunder, som allerede har tegnet en bilforsikring.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derudover vil Sønderjysk Forsikring kunne tilbyde de private bilkunder i Global Forsikring Agentur at tegne de øvrige privatforsikringer direkte hos Sønderjysk Forsikring.

Begge parter ser frem til samarbejdet, som er kommet i stand ganske hurtigt.

”Vi har en fælles tro på, at partnerskabet er det rigtige match, som kan udvikle begge selskaber i årene fremover”, siger Dennis Knudsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. september 2022 112, Sønderborg

Politiet tog 131 gram amfetamin fra en mand fra Nordals

29. september 2022 112

Klokken 02:10 – natten til torsdag – fik en politipatrulje øje på en bil, som var efterlyst og derfor kørte de efter den. “Det var på Kløvermarken og betjentene så, at bilens passager kastede en pose ud fra vinduet kort inden de fik standset bilen”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi. Betjentene vurderede, […]

Læs mere...