Sønderjysk Forsikring støtter ringridningen med 50.000 kroner

17. maj 2022 Erhverv

Sønderjysk Forsikring har i mange år støttet Ringriderfesten i Sønderborg som sponsor. I år suppleres der yderligere til de mindre ringriderfester på Als og Sundeved, fordi de efter årene med corona er udfordret økonomisk og mandskabsmæssigt.

Det gøres i samarbejde med Ringriderfesten i Sønderborg, der har haft dialogen med de øvrige ringriderforeninger.

Hans Otto Ewers, der er ritmester hos Ringriderfesten i Sønderborg, siger i en påressemeddelelse:

”De mindre ringridninger er vigtige for sporten, fordi det ofte er her rytterne starter, inden de er med i den store dyst i Sønderborg. Uden ryttere ville Ringriderfesten i Sønderborg jo bare være en byfest. Derfor betyder støtten utrolig meget i forhold til at bevare traditionerne, sammenholdet og Ringriderfesten i Sønderborg. Vi vil derfor også gerne, på de lokale ringridningers vegne, takke for den flotte opbakning og økonomiske støtte, som Sønderjysk Forsikring bidrager med i år”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Støtten, som samlet er på knap 50.000 kroner er givet til: Broager Ringriderforening, Ulkebøl/Hørup Ringridning, Tandslet Ringridning, Skovby og omegns Ringriderforening, Kegnæs Ringriderforening, Guderup og omegns Ringridning, Svendstrup Ringriderforening, Søby Nordborg Ringridning og Nordborg Ringridning.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...