Sønderjysk kultursamarbejde forlænget med fire år mere

14. oktober 2016 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Sønderborg, Aabenraa, Tønder og Haderslev har underskrevet ny 4-årig aftale om kulturelt samarbejde på tværs af kommunerne.

Det sønderjyske samarbejde har bl.a.

Artiklen fortsætter under annoncen

sikret kulturaktørerne i Sønderjylland adgang til fondsportalen “Kulturens Kontanter” og styrket samarbejdet om talentudviklingen indenfor kultur og idræt. Senest står udvalget bag projektet “Sønderjysk Kulturtjeneste – alle i spil”, som opkvalificerer kulturinstitutioner og kulturtilbud i Sønderjylland til at byde ind i forhold til Den Åbne Skole.

Formand for kulturel og regional udvikling i Sønderborg Kommune, Stephan Kleinschmidt, glæder sig over aftalen:

”Aldrig før har der været så godt og stærkt samarbejde i vores grænseregion.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kultursamarbejdet skaber et fælles rum på tværs af kommunegrænserne. Det åbner op for en masse muligheder og “Sønderjysk Kulturtjeneste – alle i spil” er glimrende eksempel et projekt, som mange kan få gavn og glæde af”, siger Stephan Kleinschmidt i en pressemeddelelse.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 COVID-19, Sønderborg

Smittekonstatering med lyntest kan ikke længere sende hele skoleklasser hjem

16. april 2021 COVID-19

En hel skoleklasse skal ikke længere sendes hjem, fordi en enkelt elev er testet positiv for coronavirus ved en lyntest. Det oplyste Sundhedsstyrelsen torsdag og sundhedsforvaltningens direktør, Carsten Lund siger til SønderborgNYT: “Det tager vi en snak om i forvaltningen og så følger vi de retningsli9nier og procedure, som Sundhedsstyrelsen pålægger os””. Dermed kan skoledagen […]

Læs mere...