Sønderjysk kultursamarbejde forlænget med fire år mere

14. oktober 2016 Kultur

 

 

Sønderborg, Aabenraa, Tønder og Haderslev har underskrevet ny 4-årig aftale om kulturelt samarbejde på tværs af kommunerne.

Det sønderjyske samarbejde har bl.a. sikret kulturaktørerne i Sønderjylland adgang til fondsportalen “Kulturens Kontanter” og styrket samarbejdet om talentudviklingen indenfor kultur og idræt. Senest står udvalget bag projektet “Sønderjysk Kulturtjeneste – alle i spil”, som opkvalificerer kulturinstitutioner og kulturtilbud i Sønderjylland til at byde ind i forhold til Den Åbne Skole.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formand for kulturel og regional udvikling i Sønderborg Kommune, Stephan Kleinschmidt, glæder sig over aftalen:

”Aldrig før har der været så godt og stærkt samarbejde i vores grænseregion. Kultursamarbejdet skaber et fælles rum på tværs af kommunegrænserne. Det åbner op for en masse muligheder og “Sønderjysk Kulturtjeneste – alle i spil” er glimrende eksempel et projekt, som mange kan få gavn og glæde af”, siger Stephan Kleinschmidt i en pressemeddelelse.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Gråsten, Frivillige

Trygfonden hjælper KGGO med at genstarte kørestolsringridningen

17. maj 2022 Gråsten

Der er lagt op til det helt store comeback for Gråsten Kørestolsringridning, der, med foreningen KGGO i spidsen, genoptager den årlige tradition som vært for foreningens særegne bud på en festlighed i ringridningens ånd. Efter de seneste to års Corona-relaterede aflysninger af eventet er det med stor glæde, at foreningen KGGO kan løfte sløret for […]

Læs mere...