SønderjyskEs håndboldherrer var ikke skarpe nok

7. februar 2023 Sport

SønderjyskEs håndboldherrer skulle forsøge at følge op den flotte lørdagskamp da de tirsdag tog imod Fredericia Håndboldklub, FHK, i en kamp om vigtige point i forsøget på at nå det forjættede slutspil.

Det lykkedes ikke og SønderjyskE måtte se gæsterne tage hjem med begge point efter et resultat på 22-27, skriver SønderjyskE.

Kampen startede i et tempo, hvor begge hold havde let ved at komme til scoringer hvilket 7-6 efter 10 minutter vidner om. Derefter gik kampen ind i et scoringsmæssigt dødvande. Efter 13 minutter stod der 8-8 og vi skulle helt hen til det 19. minut før der igen skulle skiftes på tavlen til en FHK føring på 8-9.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kasper Larsen kom på mål og startede som lyn og torden med 4 redninger på 8 forsøg, men desværre var den tidligere SønderjyskE keeper, Torsten Fries, i Fredericias mål også skarp og han var godt hjulpet af SønderjyskEs uskarphed medvirkende til, at pauseresultatet blev 12-14.

Der skulle kun gå 40 sekunder af anden halvleg før SønderjyskE fik udlignet, men holdet kunne ikke holde momentum og i stedet var det gæsterne der i løbet af de sidste 25 minutter af halvlegen stille og roligt øgede og SønderjyskE måtte ved slutfløjtet se sig besejret med 22-27.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det var en kamp, hvor det lokale hold langt hen ad vejen spillede fornuftig håndbold, men med en scoringsprocent på 45 er det svært at vinde håndboldkampe og det var også virkeligheden tirsdag aften.

SønderjyskE – Fredericia Håndbold 22-27 (12-14)

SønderjyskE : Noah Gaudin 6, Tobias Møller 6, Sebastian Augustinussen 3, Kristian Stranden 2, Andreas Lang 2, Jacob Bagersted 1, Morten Bjørnshauge 1, August Wiger 1.

Fredericia Håndbold : Reiner Taboada 9, Kristian Stoklund 5, James Scott 4, Martin Bisgaard 4, Kasper Young 3, Nicolaj Nørager 1, Anders Martinusen 1.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. marts 2023 Uddannelse, Sønderborg

Kom til markedsdag hos FGU på Solglimt

24. marts 2023 Uddannelse

Torsdag den 30. marts kl. 16-19 holder FGU Sønderjylland marked på Solglimt 4. Eleverne har haft travlt på værkstederne og produceret rigtig mange produkter som de sælger fra deres boder. “Upcykling som også er en del af markedet forventer vi os rigtigt meget af. Vi har lagt os i selen for at lave nogle rigtige […]

Læs mere...